Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


AstraZeneca Ελλάδας: «Προστατεύουμε το περιβάλλον…με πράξεις»

8/12/2022 8:58:49 μμ
Η εταιρεία υποστήριξε μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε μαθητές
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ολοκληρώθηκε το βραβευμένο τετραετές πρόγραμμα περιβαλλοντικής προστασίας της AstraZeneca Ελλάδας με τίτλο «Προστατεύουμε το περιβάλλονμε πράξεις». Με την τέταρτη και τελευταία… πράξη του προγράμματος, η οποία είχε ως κεντρικό μήνυμα «Μοιράζουμε τη γνώση», η εταιρεία υποστήριξε τη διενέργεια μιας σειράς εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε μαθητές αναφορικά με την περιβαλλοντική κρίση που διέρχεται ο πλανήτης μας και την αντιμετώπισή της.

Η ενέργεια πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την περιβαλλοντική οργάνωση we4all και υποστηρίχθηκε από την εθελοντική συμμετοχή των εργαζομένων. Η δράση έλαβε χώρα το χρονικό διάστημα Μαΐου-Νοεμβρίου με τη συμμετοχή 23 σχολείων από την Αττική, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, το Ηράκλειο Κρήτης και τη Λάρισα, δίνοντας την ευκαιρία σε μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τη φύση μέσα από τη βιωματική και συμμετοχική μάθηση.

Η Γ. Κοτσεκίδου, External Affairs Director της AstraZeneca Ελλάδας & Κύπρου δήλωσε: «Έχοντας θέσει την προστασία του περιβάλλοντος ως έναν από τους βασικούς πυλώνες πραγμάτωσης της στρατηγικής μας για τη βιωσιμότητα, θεωρούμε ευθύνη μας να συμβάλλουμε στην προαγωγή της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ενθουσιασμένα τα παιδιά από την εμπειρία του εργαστηρίου
Εγκρίθηκε στις ΗΠΑ για ασθενείς 6-11 ετών






Σχετικά άρθρα

STOP από 20 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες στο ChatGPT
Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους
Αnalytica 2024
2/5/2024 5:06:27 πμΑnalytica 2024
Δύο ελληνικές εταιρείες στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση για την εργαστηριακή τεχνολογία, ανάλυση και βιοτεχνολογία
Με εξαιρετικά σημαντικές διακρίσεις τιμήθηκε η Karabinis Medical
Στα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2024