Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Astellas: Ανακοίνωσε το νέο επιχειρησιακό της μοντέλο

8/10/2023 2:47:32 μμ
Ο Svetoslav Tsenov και ο Χαράλαμπος Λάμπρου αναλαμβάνουν επιτελικές θέσεις
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Χαράλαμπος Λάμπρου, General Manager  A&P (Αδριατικής και Πορτογαλίας) & Svetoslav Tsenov, General Manager HBRG (Ουγγαρίας, Βουλγαρίας, Ρουμανίας, Ελλάδας)

Το νέο επιχειρησιακό μοντέλο της στις αγορές της Ευρώπης ανακοίνωσε η διεθνής βιοφαρμακευτική Astellas με στόχο τη δημιουργία ενός ευέλικτου, ανταγωνιστικού και αναπτυσσόμενου οργανισμού. Υπό τη νέα αυτή δομή, που είναι σε ισχύ από την 1η Οκτωβρίου 2023, η Astellas Ελλάδας ενσωματώνεται σε ένα cluster με την Ουγγαρία, Βουλγαρία και Ρουμανία (HΒRG). 


Η σκυτάλη της Γενικής Διεύθυνσης δίνεται από τον μέχρι σήμερα Γενικό Διευθυντή Χαράλαμπο Λάμπρου, στον Svetoslav Tsenov, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα General Manager, HBRG, έχοντας πάνω από 17 χρόνια εμπειρία στο χώρο της φαρμακοβιομηχανίας σε εταιρείες όπως η Astellas, η Amgen και η Sanofi, διαθέτοντας βαθιά γνώση και αντίληψη της αγοράς και έχοντας την ευθύνη ανώτερων θέσεων, όπως general management, global strategy, market access, government affairs, marketing, medical. 

Είναι καθηγητής στην κλινική νεφρολογία, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Φαρμακευτική, στα Οικονομικά και στη Δημόσια Υγεία, με ενεργή παρουσία σε διεθνή φόρα και φόρα καινοτομίας όπως τα Global Pricing Summit, World Pharma Congress, CEE Digital Summit και ISPOR CEE.


Ο Χαράλαμπος Λάμπρου από την 1η Οκτωβρίου 2023 αναλαμβάνει καθήκοντα General Manager A&P στο νέο cluster που δημιουργείται με τις χώρες της Αδριατικής και της Πορτογαλίας.


Σχετικά με την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ο Svetoslav Tsenov δήλωσε: «Στόχος μας είναι, μέσα από την συνεργασία της ομάδας της HBRG να εργαστούμε αποτελεσματικά για να προωθήσουμε την ανάπτυξη και να βελτιώσουμε τα αποτελέσματα των ασθενών». 


Αναφορικά με την ανάληψη των νέων καθηκόντων του ο Χαράλαμπος Λάμπρου δήλωσε: «Στόχος μου είναι να συμβάλω ουσιαστικά στη δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας στις νέες αγορές και στη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της, αναδεικνύοντας την καινοτομία των θεραπευτικών επιλογών της σε αξία προς τους ασθενείς και την ιατρική κοινότητα».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Υλοποιείται με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου


Σχετικά άρθρα

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ βρίσκεται δίπλα στην εκπαίδευση και των μαθητών!
Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
FAMAR: Μεγάλες επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
Κώστας Παπαγιάννης: Οι φαρμακευτικές εταιρείες οφείλουν να μετασχηματιστούν ενόψει των μελλοντικών προκλήσεων
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία
Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην 1η Έκθεση Logistics and Transports
Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος