Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Ασφάλιση του πρώτου drone διανομής φαρμάκων

8/10/2021 4:12:49 μμ
Aπό την Anytime της INTERAMERICAN
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Anytime της Interamerican ήταν ο χορηγός της πρωτοποριακής πιλοτικής δοκιμής μεταφοράς φαρμάκων μέσω drone που πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας. Ειδικότερα, η Anytime ασφάλισε το συγκεκριμένο drone, ενισχύοντας έτσι την επιτυχή ολοκλήρωση της δράσης.

Ο Δήμος Τρικκαίων και η ιστοσελίδα e-trikala ΑΕ εφαρμόζουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Harmony. Στόχος του προγράμματος είναι, εστιάζοντας σε δυσπρόσιτες περιοχές, να εξυπηρετεί ανάγκες εκεί όπου οι ακραίες καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν την πρόσβαση σε συμβατικά και επανδρωμένα οχήματα.
H εταιρεία έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με την e-trikala ΑΕ, ασφαλίζοντας την καινοτόμο δράση του πρώτου λεωφορείου χωρίς οδηγό.

Πλέον, συνεχίζει να στηρίζει χορηγικά τους πρωτοποριακούς και εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης που ωφελούν πολλαπλά την κοινωνία, τόσο σε επίπεδο ταχύτητας, όσο και σε επίπεδο περιβάλλοντος, με το μικρό αποτύπωμα που αφήνουν.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και σημαντική επένδυση για την επέκταση του Κέντρου Διανομής της
Ο ΠΦΣ ετοιμάζει συλλογική προσφορά με ευνοϊκούς όρους






Σχετικά άρθρα

Supplement Awards 2025: Επιβραβεύουμε υπεύθυνα προϊόντα που συμβάλλουν στη βελτίωση της ζωής του καταναλωτή
Συνέντευξη του Δρ Σταύρου Λαλά στην Άννα Μαρία Παπίρη
5ο Athens ESG Forum: Από το Όραμα στη Δράση – Ο Χάρτης της Βιώσιμης Μετάβασης
Με κορυφαίους διεθνείς ομιλητές και πρακτικές λύσεις ESG για βιώσιμες, καινοτόμες και υπεύθυνες φαρμακευτικές επιχειρήσεις
ΣΘΕΒ: «Από το κλασικό στο ψηφιακό: Η νέα εποχή στην υγεία και το φάρμακο»
Ενημερωτική εκδήλωση στις 9 Μαΐου στη Λάρισα
Novo Nordisk Hellas: Συμμετοχή στον 16ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο Αθήνας
Από την ομάδα της εταιρείας «Τρέχουμε για να αλλάξουμε τον Διαβήτη / Run to Change Diabetes»