Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Αριστεία Ε.Ε.Φα.Μ. 2022 - 2024

24/1/2024 11:30:32 μμ
Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής συμμετοχών για τους «Άριστους» της φαρμακευτικής αγοράς
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η διαδικασία υποβολής συμμετοχών στο θεσμό των Αριστείων Ε.Ε.Φα.Μ. έχει ξεκινήσει και η Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Management προσκαλεί τις επιχειρήσεις της φαρμακευτικής αγοράς να συμμετάσχουν για την ανάδειξη και αναγνώριση των πιο καινοτόμων και αξιόλογων προγραμμάτων επικοινωνίας του κλάδου. 


Η τελετή απονομής των Αριστείων Ε.Ε.Φα.Μ. 2022-2024 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 05/04/2024 στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, αποτελώντας την κορύφωση του 14ου Συνεδρίου Φαρμακευτικού Management. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων στον διαγωνισμό είναι η Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00.


Ο θεσμός αποτελεί αντανάκλαση και εκπροσώπηση των υψηλών αξιών και αρχών που διέπουν τη δραστηριοποίηση των στελεχών του κλάδου και αντιπροσωπεύει την αναγνώριση των προσπαθειών τους για την ενημέρωση των ασθενών, τη διευκόλυνση της πρόσβασής τους σε καινοτόμες θεραπείες και την προώθηση της έρευνας και της ανάπτυξης νέων φαρμάκων και προγραμμάτων υποστήριξης.


Δικαίωμα συμμετοχής στα Αριστεία Ε.Ε.Φα.Μ. 2022-2024 έχουν οι φαρμακευτικές εταιρείες, οι οποίες υλοποίησαν προγράμματα και εκστρατείες επικοινωνίας και marketing κατά την περίοδο 01/08/2021-31/12/2023. Σημειώνεται πως κάθε εταιρεία έχει δικαίωμα πολλαπλής συμμετοχής.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Παραμένει στην προεδρία η Ντανιέλα Μάλο
Η υποβολή υποψηφιοτήτων ξεκίνησε με Early Bird Rate έως 15/05






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών