Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


AretaiosEdu.gr και AretaiosHealth.gr

15/10/2020 3:46:47 μμ
Τα δύο ψηφιακά εργαλεία του Κέντρου ΑΡΕΤΑΙΟΣ για τις υπηρεσίες των φαρμακείων
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το Κέντρο Εκπαίδευσης & Υπηρεσιών Υγείας Συνεταιρισμένων Φαρμακοποιών ΑΡΕΤΑΙΟΣ ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους φαρμακοποιούς ότι με τα δύο τεχνολογικά εργαλεία, το AretaiosEdu.gr και το AretaiosHealth.gr, θα επιτευχθεί ο σκοπός του που δεν είναι άλλος από την ενίσχυση της προσπάθειας των φαρμακοποιών να παρέχουν με τρόπο συστηματικό, αποτελεσματικό και αποδοτικό υπηρεσίες υγείας προς τους ασθενείς τους μέσα από τα φαρμακεία τους και έτσι να αναδειχθεί η υπεραξία του φαρμακοποιού και να ενισχυθεί ο ασθενοκεντρικός και ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας του ελληνικού φαρμακείου.

  • Το AretaiosEdu.gr είναι πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης, η οποία στοχεύει να ενδυναμώσει τις γνώσεις και τις δεξιότητες των φαρμακοποιών σχετικά με την καθημερινή πρακτική στο φαρμακείο και στη χρήση της πλατφόρμας υπηρεσιών AretaiosHealth.gr.
  • Το AretaiosHealth.gr έρχεται για να διευκολύνει τη συστηματική παροχή υπηρεσιών από τους φαρμακοποιούς προς τους ασθενείς (όπως είναι η υπηρεσία διακοπής καπνίσματος, οι εμβολιασμοί, η ανασκόπηση της χρήσης των φαρμάκων), να καταγράψει τις κλινικές παρεμβάσεις που κάνουν οι φαρμακοποιοί και να διευκολύνει τη διεξαγωγή επιστημονικών μελετών επί θεμάτων δημόσιας υγείας.
Το Κέντρο ΑΡΕΤΑΙΟΣ δημιουργήθηκε από την Ομοσπονδία Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδος (Ο.Σ.Φ.Ε.) το 2019 και πήρε το όνομα του από την πετυχημένη ομώνυμη δράση για την εκτίμηση κινδύνου Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου ΙΙ που είχε υλοποιηθεί στα φαρμακεία των συνεταιρισμένων φαρμακοποιών λίγα χρόνια νωρίτερα. Διοικητικά εντάσσεται στην Ο.Σ.Φ.Ε. αλλά λειτουργικά, και προκειμένου να δημιουργηθούν συνέργειες, εντάσσεται στην διασυνεταιριστική εταιρεία LogisCoop-ΠΑΝΣΥΦΑ και συνεργάζεται με του τοπικούς ΣΥ.ΦΑ. 
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Τα φαρμακεία δεν φέρουν καμία ευθύνη για τη μη εκτέλεση συνταγών, αναφέρει ο Φ.Σ. Αττικής
Απελευθερώνοντας επιπλέον χρόνο στους φαρμακοποιούς






Σχετικά άρθρα

Black out ανακοίνωσε η ΗΔΙΚΑ αυτήν την Κυριακή
Τα φαρμακεία δεν φέρουν καμία ευθύνη για τη μη εκτέλεση συνταγών, αναφέρει ο Φ.Σ. Αττικής
Διευρύνονται οι αρμοδιότητες των βοηθών φαρμακείου στο Ηνωμένο Βασίλειο
Απελευθερώνοντας επιπλέον χρόνο στους φαρμακοποιούς
Η σεμαγλουτίδη στο στόχαστρο των κυβερνοεγκληματιών
Ψεύτικες ιστοσελίδες το διαφημίζουν με χαμηλό κόστος, προειδοποιεί η Kaspersky
ΦΣΑ: Η διαδικασία για αλλαγές των εφημεριών
Θα γίνεται από την πλατφόρμα του Συλλόγου