Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα

GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals

Αποζημίωση των διανυκτερεύσεων: Ξεκινά και πάλι ο διάλογος για τη θεσμοθέτησή τους

6/9/2019 3:33:19 μμ
Δηλώσεις του Γιάννη Δαγρέ στο f.daily
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


'Aνοιξε εκ νέου ο διάλογος για την αποζημίωση των φαρμακοποιών για τις διημερεύσεις και τις διανυκτερεύσεις, καθώς ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος έχει προχωρήσει σε συζητήσεις και με την τωρινή κυβέρνηση για το θέμα.

Όπως τονίζει στο f.daily ο φαρμακοποιός Γιάννης Δαγρές, μέλος του ΔΣ του ΠΦΣ και Ειδικός Γραμματέας του ΦΣΑ:


«Η αποζημίωση των φαρμακοποιών στις υπηρεσίες 24ωρης κάλυψης του πληθυσμού με φαρμακεία σε όλη την επικράτεια (διημερεύσεις-διανυκτερεύσεις) είναι ένα πάγιο και διαχρονικό αίτημα του κλάδου, όπως άλλωστε ισχύει για όλους όσους εργάζονται. Το τελευταίο διάστημα, από το 2017 και έκτοτε, η συζήτηση έχει περαιτέρω αναθερμανθεί και έχουν συζητηθεί με τις ηγεσίες του υπουργείου Υγείας διάφορα υποδείγματα με ακριβή κοστολόγηση, διαδικασία και τον τρόπο αποζημίωσής μας.


Να θυμίσουμε ότι η υπερωριακή αμοιβή εισπράττουν οι συνάδελφοι στη συντριπτική πλειονότητα των χωρών της Ευρώπης, κάτι που αποδεικνύει ότι ως αίτημα δεν είναι μόνο δίκαιο αλλά εδώ και καιρό αναγνωρισμένο διεθνώς».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Όπως ορίζει η ΚΥΑ για την κατανομή της φαρμακευτικής δαπάνης
Ο General Manager Haleon Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ μιλά στον Φαρμακευτικό Κόσμο






Σχετικά άρθρα

Οι νέες επιχειρηματικές δεξιότητες για τους φαρμακοποιούς
Αναγκαία πλέον η εκπαίδευση στο HR
Sharon Levy: Τα φαρμακεία οδηγούν τη νέα εποχή της υγείας των καταναλωτών
Ο General Manager Haleon Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ μιλά στον Φαρμακευτικό Κόσμο
Φ.Σ. Θεσσαλονίκης: Προτείνει πλατφόρμα εκμάθησης ελληνικής νοηματικής γλώσσας
Με δυνατότητα παροχής φαρμακευτικής ορολογίας
ΠΦΣ: 9,5 χιλιάδες barcode readers προμηθεύτηκαν τα φαρμακεία με επιδότηση
Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τους υπόλοιπους ενδιαφερομένους