|
Την Παρασκευή 3 Απριλίου 2009 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ), κατά την οποία διεξήχθησαν και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου.
Σε αυτές συμμετείχαν 60 από τις 62 εταιρείες μέλη του ΣΦΕΕ και πρώτος στην ψηφοφορία αναδείχθηκε ο έως τώρα Πρόεδρος του ΣΦΕΕ, Διονύσιος Φιλιώτης.
Ακολουθεί η λίστα με τα ονόματα των εκλεγμένων μελών του νέου 15μελούς Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΦΕΕ, με την εταιρεία που εκπροσωπούν και τις ψήφους που έλαβαν.
Σύμφωνα με το καταστατικό, εντός δέκα ημερών από τις εκλογές θα συνεδριάσει το νέο Δ.Σ. προκειμένου να συγκροτηθεί ως σώμα.
|
Διαβάστε επίσης
29/7/2026 4:18:55 μμΑπειλές για μηνύσεις «στέλνει» ο ΠΦΣ στη Merck
Λόγω του τρόπου διάθεσης του φαρμάκου με γοναδοτροπίνη αλφα
29/7/2026 4:17:34 μμInterMed: Απέσπασε δύο διεθνείς διακρίσεις για τις καμπανιές της
Αφορούν το Luxurious SunCare Sun Protection Drops SPF50+ και το The Skin Pharmacist Caffeine Eye Serum






