Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Απόστολος Καραμπίνης: Αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου στην KARABINIS MEDICAL ΑΕ

22/12/2020 1:21:23 μμ
Ο Στέφανος Τσιτσιμπής θα παραμείνει ως οικονομικός σύμβουλος
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο ιδρυτής της KARABINIS MEDICAL ΑΕ, Απόστολος Καραμπίνης, στο πλαίσιο των αναπτυξιακών αναγκών της εταιρείας, αναλαμβάνει εκ νέου την πλήρη διοίκηση της εταιρείας στα καθήκοντα του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου.

Η μακροχρόνια διεθνής επιχειρηματική του εμπειρία, καθώς και η εμπειρία του στην ηγεσία της εταιρείας θα διασφαλίσει την υλοποίηση των νέων επιχειρηματικών σχεδίων με βασικό προσανατολισμό την περαιτέρω οικονομική και επιχειρηματική εξέλιξή της στην Ελλάδα και σε μεγάλες αγορές του εξωτερικού.

Ο Στέφανος Τσιτσιμπής, μετά τη 10ετή πορεία του σε θέσεις λογιστηρίου, Οικονομικής Διεύθυνσης καθώς και Προέδρου-Διευθύνοντος Συμβούλου την τελευταία 4ετία, θα διατηρήσει στενή συνεργασία με την εταιρεία ως οικονομικός σύμβουλος. 

Ο Απόστολος Καραμπίνης δήλωσε:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Στέφανο Τσιτσιμπή για τη μεγάλη του προσφορά και συμβολή στην πρόοδο της εταιρείας μας όλα αυτά τα χρόνια που εργάστηκε με πάθος για το οικοσύστημά μας. Λόγω των ιδιαίτερα αυξημένων καθηκόντων της θέσης του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου, αναλαμβάνω ο ίδιος την ηγεσία της εταιρείας, ρίχνοντας όλο το βάρος μου στην περαιτέρω ανάπτυξη της KARABINIS MEDICAL ΑΕ που αποτελεί πυρήνα του συνόλου των επιχειρηματικών μου δραστηριοτήτων.»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Οι δύο συνεργασίες αφορούν τον τομέα της διανομής
Πρόεδρος πλέον ο Χαράλαμπος Κετσιμπάσης


Σχετικά άρθρα

Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ: Οι εργαζόμενοι έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους
Σε ένα ευχάριστο και άκρως εορταστικό κλίμα
Όμιλος Σαράντη: Ο Μάρτιος αποτελεί ένα μήνα επενδυτικής εξωστρέφειας
Θα πραγματοποιήσει ενημερωτικές και επενδυτικές δράσεις με στόχο την ενδυνάμωση των σχέσεων της με την επενδυτική κοινότητα
Στο «φουλ» οι μελέτες για νέα φάρμακα κατά της παχυσαρκίας
Μερίδιο της αγοράς διεκδικούν μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες
Χαρτογραφώντας τον νέο κόσμο της εργασίας
Στο 3ο συνέδριο Future of Work της Boussias events