Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Από την εταιρία Gema Health η διανομή του Cynergy Med Collagen στην Ελλάδα

22/2/2016 3:53:37 μμ
Πιο προσιτή η τιμή του για τους φαρμακοποιούς
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Από την εταιρία Gema Health, μέλος του ομίλου Pharmacros, θα γίνεται πλέον η διανομή του Cynergy Med Collagen στην Ελλάδα.

Το CYNERGY MED Collagen είναι ένα καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει πεπτίδια υδρολυμένου κολλαγόνου από ψάρι, εμπλουτισμένο με Υαλουρονικό Οξύ, Βιταμίνη C και σύμπλεγμα Βιταμινών Β, πιο συγκεκριμένα B1, B3 & B5. Με τη πατενταρισμένη μέθοδο επεξεργασίας του κολλαγόνου που περιέχει, εγγυάται την ταχύτερη απορρόφηση για άμεσα και εξαιρετικά αποτελέσματα! Το CYNERGY MED ενισχύει τη προστασία της επιδερμίδας ενάντια στη γήρανση και βελτιώνει τη λειτουργία των οστών και των αρθρώσεων. Προσφέρει πολλαπλά οφέλη για την ομορφιά, την υγεία αλλά βοηθά και άτομα που ασχολούνται με τον αθλητισμό!

Το CYNERGY MED Collagen κυκλοφορεί σε μπουκάλι των 500 ml, με υδρολυμένο κολλαγόνο μοριακού βάρους 5.000 Daltons για καλύτερη απορρόφηση και ημερήσια πρόσληψη 10g/30ml.

  •  Παράγεται στη Γαλλία σε πιστοποιημένο εργοστάσιο υψηλών προδιαγραφών με πολιτική συνεχών αναβαθμίσεων
  •  Περιέχει πατενταρισμένο υδρολυμένο κολλαγόνο που προέρχεται από ελεγχόμενη διαδικασία ιχθυοκαλλιέργειας και είναι βραβευμένο από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Συστατικών Υγείας Οστών και Αρθρώσεων
  •  Τα συστατικά που περιέχει διαθέτουν κλινικά αποδεδειγμένη δράση και εγκεκριμένους ισχυρισμούς από τον Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA)
  •  Είναι γνωστοποιημένο σε διάφορες χώρες παγκοσμίως, σε Υγειονομικούς οργανισμούς χωρών μέλη της ΕΕ, αλλά και στον Ελληνικό ΕΟΦ
  •  Είναι πιστοποιημένα επιβεβαιωμένη η χρήση του από καταναλωτές σε μουσουλμανικές χώρες

Με ευθύνη απέναντι στον καταναλωτή, θέτουμε σε κυκλοφορία ένα προϊόν που διαθέτει γνωστοποίηση από τον Ελληνικό Οργανισμό Φαρμάκων και βασίζεται σε εμπεριστατωμένες κλινικές μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί σε Γαλλία, Ιαπωνία κα. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να εκφράσουμε τη σιγουριά μας για την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα του CYNERGY MED, τόσο στον τομέα της υγείας, διατηρώντας υγιή οστά και αρθρώσεις, όσο και στον τομέα της ομορφιάς εξασφαλίζοντας τη διατήρηση της σφριγηλότητας και ελαστικότητας της επιδερμίδας.

Η εταιρία Pharmacros, επειδή κατανοεί τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές στην Ελλάδα, αλλάζει τη τιμή του προϊόντος και την κάνει ακόμα πιο προσιτή. Πιο συγκεκριμένα, η χονδρική τιμή του CYNERGY MED Collagen ανέρχεται στα 18€ (χωρίς ΦΠΑ) με ενδεικτική λιανική τιμή 29,90€ (με ΦΠΑ).

Ακόμα, έχει ξεκινήσει η τηλεοπτική προώθηση του CYNERGY MED μέσω της εκπομπής «Υγεία & Ομορφιά εκ των έσω» αλλά και TV Spot.

Για οποιαδήποτε πληροφορία καθώς και για παραγγελίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την εταιρεία Gema Health από Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00-17:00 στο 210 6015900 ή μέσω Hλ. Ταχυδρομείου στο info@gemahealth.gr.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία






Σχετικά άρθρα

Για καλύτερη διάθεση & ευεξία… Mindzen!
Κυκλοφορεί από τη Medem
Vichy: Νέο Pureté Thermale Cleansing Gel για ολοκληρωμένο καθαρισμό και ντεμακιγιάζ
Με ηφαιστειακό νερό, νιασιναμίδη και γλυκερίνη