Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


APIVITA SUNCARE: Νέα αντηλιακή κρέμα προσώπου για ευαίσθητες επιδερμίδες

20/6/2019 2:08:36 μμ
Με 3D PRO-ALGAE® & χαμομήλι - Φυσική προστασία από τη Μεσόγειο Θάλασσα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια ολοένα αυξανόμενη ανησυχία για τις βλαβερές επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας και όλο και πιο πολλοί πλέον συνηθίζουν να φορούν αντηλιακό προσώπου όλο το χρόνο, για να προφυλαχτούν και να προλάβουν την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας τους. Τα προϊόντα με υψηλό δείκτη προστασίας SPF έχουν γίνει η προτεραιότητα όλων, ενώ ανάλογα με τον τύπο δέρματος που έχει ο καθένας, απαιτείται και η αντίστοιχη προστασία. Όταν λοιπόν ένα μεγάλο ποσοστό, το 1/3 των Ευρωπαίων δηλώνει ότι έχει ευαίσθητο δέρμα, μπορεί κανείς να καταλάβει γιατί πλέον πολύς κόσμος αναζητά προϊόντα για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Με γνώμονα τα παραπάνω, η APIVITA παρουσιάζει τη νέα αντηλιακή κρέμα προσώπου APIVITA SUNCARE για ευαίσθητες επιδερμίδες με 3D PRO-ALGAE® & χαμομήλι, που απευθύνεται σε όσους έχουν ευαίσθητη επιδερμίδα και αναζητούν ένα φυσικό προϊόν που προστατεύει αποτελεσματικά από τις βλαβερές επιπτώσεις του ηλίου, ενώ ταυτόχρονα καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα.
Είναι μια μινιμαλιστική φόρμουλα με το βέλτιστο συνδυασμό φίλτρων και συστατικών, χωρίς άρωμα, ειδικά σχεδιασμένη για να συναντά τις ανάγκες της ευαίσθητης επιδερμίδας.

ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Το καταπραϋντικό σύμπλοκο χαμομηλιού συνδυάζεται αρμονικά με το πατενταρισμένο σύμπλοκο νεότητας 3D PRO-ALGAE® και δημιουργούν το πρώτο φυσικό αντηλιακό προϊόν που συντελεί στη μείωση της πιθανότητας εμφάνισης ερεθισμών.

Το 3D PRO-ALGAE® διατηρεί τη 3D δομή της επιδερμίδας, προσφέροντας:
  • 90% σφριγηλότητα - πιο γεμάτη επιδερμίδα
  • 95% ενυδάτωση - πιο ενυδατωμένη επιδερμίδα
  • 90% ελαστικότητα - πιο ελαστική επιδερμίδα
Το σύμπλοκο Χαμομηλιού καταπραΰνει την επιδερμίδα, προσφέροντας υποχώρηση του ερυθήματος σε ποσοστό πάνω από 76,5%. Μειώνει τον κνησμό, μειώνοντας την έκκριση της κιτοκίνης IL-8 και του ΤΝF σε ποσοστό πάνω από 50%. Μειώνει τη διαδερμική απώλεια νερού, ενισχύοντας τον υδρολιπιδικό φραγμό, τον δομικά καλύτερο και λειτουργικά σωστότερο προστατευτικό φραγμό, σε ποσοστό πάνω από 41%.

APIVITA SUNCARE SENSITIVE

Η σειρά περιλαμβάνει τη νέα Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου για Ευαίσθητες Επιδερμίδες SPF50 με 3D PRO-ALGAE® & χαμομήλι, με 79% φυσικά συστατικά. Μια μοναδική φόρμουλα χωρίς άρωμα που προσφέρει την πιο εντατική φροντίδα στην ευαίσθητη επιδερμίδα. Προσφέρει υψηλή προστασία από UVA και UVB ακτινοβολία με το βέλτιστο συνδυασμό αντηλιακών φίλτρων, καταπραΰνει την ευαίσθητη επιδερμίδα με το σύμπλοκο χαμομηλιού, προστατεύει από τη φωτογήρανση με το 3D PRO-ALGAE® και ενυδατώνει με το υαλουρονικό οξύ και την πανθενόλη.
Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας και δερματολογικά ελεγμένη.

Η σειρά APIVITA SUNCARE περιλαμβάνει επίσης εξειδικευμένα προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, καθώς και για βρέφη και παιδιά.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

H καθημερινή επιλογή για άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη
Καλύπτει κάθε ανάγκη της καθημερινής βρεφικής φροντίδας






Σχετικά άρθρα

Podia Κρέμα Προστασίας και Περιποίησης για το Διαβητικό Πόδι
H καθημερινή επιλογή για άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη
Pharmasept Hygienic Shower Cream
23/4/2024 7:15:07 πμPharmasept Hygienic Shower Cream
Νέο κρεμώδες αφρόλουτρο εντατικής ενυδάτωσης & θρέψης
Η Vichy και το ελληνικό brand Nidodileda υποδέχονται το καλοκαίρι 2024
Με ένα μοναδικό summer pouch και την αντηλιακή σειρά Capital Soleil
Για καλύτερη διάθεση & ευεξία… Mindzen!
Κυκλοφορεί από τη Medem