Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


APIVITA: Εντάχθηκε στο Δίκτυο «1% για τον Πλανήτη»

5/3/2021 4:09:28 μμ
Δεσμεύεται να επιστρέψει αξία στο περιβάλλον
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Apivita εντάχθηκε στο Δίκτυο «1% για τον Πλανήτη» (1% for the Planet), στο οποίο περισσότερα από 4.000 μέλη από όλο τον κόσμο (εταιρείες, μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί και πολίτες) μοιράζονται μία κοινή ιδέα:
Εφόσον οι επιχειρήσεις κερδίζουν από τους πόρους που αντλούν από τον πλανήτη, θα πρέπει να προστατέψουν αυτούς τους πόρους επιστρέφοντας αξία στο περιβάλλον. 

Με την είσοδό της στον Οργανισμό 1% for the Planet, η Apivita δεσμεύεται να επιστρέψει στον πλανήτη τουλάχιστον το 1% των πωλήσεων της νέας αντηλιακής σειράς BEE SUN SAFE, καθώς και το 1% των πωλήσεων των APIVITA e-shop παγκοσμίως. 

Η αξία που δημιουργείται μέσα από αυτή τη δέσμευση θα αποτυπωθεί σε υποστήριξη διεθνών πρωτοβουλιών και δράσεων σχετικών με την προστασία της μέλισσας και της βιοποικιλότητας στον πλανήτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Δίκτυο «1% για τον Πλανήτη» έχει χρηματοδοτήσει έως σήμερα περιβαλλοντικά προγράμματα ύψους 225 εκατ. δολαρίων σε όλο τον κόσμο. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της APIVITA, Herve Lesieur, δήλωσε:
«Η APIVITA, πλήρως ευθυγραμμισμένη με την αποστολή και τις αξίες της και ούσα η πρώτη πιστοποιημένη B Corp εταιρεία στην Ελλάδα, ανακοινώνει με υπερηφάνεια την ένταξή της από τις αρχές του 2021 στον Οργανισμό 1% για τον Πλανήτη. Πιστεύουμε πως η συνεργασία αυτή θα ισχυροποιήσει τη δέσμευσή μας και θα μας επιτρέψει να μεγιστοποιήσουμε το θετικό μας αποτύπωμα υποστηρίζοντας δράσεις και ενέργειες προστασίας της μέλισσας και του περιβάλλοντος σε παγκόσμιο επίπεδο».

Μάθετε περισσότερα για τον Οργανισμό 1% για τον Πλανήτη εδώ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με αφορμή την πρόσφατη γυναικοκτονία, ένα φαρμακείο στο Ίλιον δηλώνει ότι είναι «εδώ» να στηρίξει






Σχετικά άρθρα

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ βρίσκεται δίπλα στην εκπαίδευση και των μαθητών!
Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
FAMAR: Μεγάλες επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
Κώστας Παπαγιάννης: Οι φαρμακευτικές εταιρείες οφείλουν να μετασχηματιστούν ενόψει των μελλοντικών προκλήσεων
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία
Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην 1η Έκθεση Logistics and Transports
Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος