Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Αντιοξειδωτικοί οροί Skinceuticals

10/10/2023 11:56:12 μμ
Με καθαρή βιταμίνη C για κάθε ανάγκη του δέρματος
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


H SkinCeuticals, η Νο1 ιατρική μάρκα αισθητικής δερματολογίας και αυθεντία στους αντιοξειδωτικούς ορούς με καθαρή Βιταμίνη C, παρουσιάζει μια νέα σειρά αντιοξειδωτικών ορών που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη του δέρματος.

C E FERULIC: Για λεπτές γραμμές, ρυτίδες και απώλεια σφριγηλότητας

Το C E Ferulic είναι ένας επαναστατικός αντιοξειδωτικός ορός υψηλής αποτελεσματικότητας με 15% L-ασκορβικό οξύ, 1% α-τοκοφερόλη και 0,5% φερουλικό οξύ, που προσφέρει προηγμένη προστασία από περιβαλλοντικούς παράγοντες φωτογήρανσης, εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν πρώιμα σημάδια γήρανσης. Ιδανικός για το κανονικό, μεικτό, ξηρό και ευαίσθητο δέρμα, όπως και για το ώριμο δέρμα με σημάδια γήρανσης, ανομοιόμορφο τόνο και αφυδάτωση.

PHLORETIN CF: Για τον ανομοιόμορφο τόνο, δυσχρωμίες, λεπτές γραμμές

Το Phloretin CF είναι ένας καινοτόμος αντιοξειδωτικός ορός υψηλής αποτελεσματικότητας με 2% φλορετίνη, 10% L-ασκορβικό οξύ και 0,5% φερουλικό οξύ. Έχει ευρέος φάσματος δράση και παρέχει προηγμένη προστασία από περιβαλλοντικές επιθέσεις και δρα ενάντια στη φωτογήρανση. Νέες κλινικές μελέτες αποδεικνύουν ότι μειώνει τον ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο κατά 20% σε κάθε φωτότυπο. Ιδανικό για κανονικό, μεικτό και λιπαρό δέρμα, όπως και για δέρμα με ανομοιόμορφο τόνο, δυσχρωμίες και λεπτές γραμμές.

SILYMARIN CF: Για λιπαρότητα, ατέλειες ακμής, λεπτές γραμμές

Το Silymarin CF είναι ένας πανίσχυρος ορός βιταμίνης C, ειδικά σχεδιασμένος για το λιπαρό με τάση ακμής δέρμα, εμπλουτισμένος με 3 αντιοξειδωτικά συστατικά αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας: 0,5% σιλυμαρίνη, 15% L-ασκορβικό οξύ και 0,5% φερουλικό οξύ, για προηγμένη αντιοξειδωτική δράση και τις εξάρσεις της ακμής.

AOX+ EYE GEL: Για μαύρους κύκλους, σακούλες, λεπτές γραμμές & ρυτίδες

Το AOX+ Eye Gel είναι ένας καινοτόμος αντιοξειδωτικός ορός ματιών σε ανάλαφρη υφή gel. Η πρωτοποριακή του σύνθεση με 5% καθαρή Βιταμίνη C (L-ασκορβικό οξύ), 1% φλορετίνη και 0,5% φερουλικό οξύ, σε συνδυασμό με ισχυρά βοτανικά συστατικά, προστατεύει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών από την ατμοσφαιρική γήρανση και την περιβαλλοντική καταπόνηση.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η κλαδική μελέτη της ICAP CRIF την υπολογίζει στο 3-4%
Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα






Σχετικά άρθρα

BioNike: Νέα κρέμα προσώπου Defence My Age Gold
Κυκλοφορεί από την εταιρεία Euromed
Revita Shampoo της Ds Laboratories: Καινοτόμο δυναμωτικό σαμπουάν
Έρχεται στην αγορά από την Beauty Paths DSL Group of Brands
Εντομοαπωθητικό Spray Galesyn® Insect Repellent FAMILY
Στα φαρμακεία από την εταιρεία Syndesmos S.A.
Hansaplast: Συστήνει νέα σειρά επιδέσμων στήριξης
Θα φέρουν την επανάσταση στην καθημερινή άσκηση