Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα

GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals

Ανοιχτή ενημερωτική ημερίδα με θέμα τα «Γενόσημα Φάρμακα»

29/6/2023 9:28:11 μμ
Από την ερευνητική κοινοπραξία PolypepPharm και τη Verisfield
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ενημερωτική ημερίδα με θέμα τα «Γενόσημα Φάρμακα» διοργανώνει την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 στις 18:30 η ερευνητική κοινοπραξία «PolypepPharm | Βελτιωμένα γενόσημα πολυπεπτιδικά φάρμακα με καινοτόμες φαρμακοτεχνικές μορφές», στην οποία συμμετέχουν Ερευνητικά Εργαστήρια του Τμήματος Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής του ΔΠΘ, των Τμημάτων Ιατρικής και Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών και η εταιρεία Verisfield.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Αστέρας» στην Αλεξανδρούπολη με θεατολογία: μύθοι και αλήθειες γύρω από τα γενόσημα φάρμακα, η σημασία τους στην ελληνική οικονομία και οι προσπάθειες της κοινοπραξίας προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης ανασυνδυασμένων πολυπεπτιδικών υπεργενόσημων φαρμάκων. 

Εισηγητές θα είναι οι: Κωνσταντίνος Αυγουστάκης, καθηγητής του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών, Ραφαήλ Σανδαλτζόπουλος, καθηγητής του Τμήματος Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής του ΔΠΘ και Σοφία Χρονοπούλου, υποψήφια Διδάκτορας του Τμήματος Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής του ΔΠΘ. 

Θα ακολουθήσει συζήτηση και ελαφρύ δείπνο. 
Η εκδήλωση περιλαμβάνεται στις επετειακές δράσεις για τα 50 χρόνια από την ίδρυση του ΔΠΘ.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Όπως ορίζει η ΚΥΑ για την κατανομή της φαρμακευτικής δαπάνης






Σχετικά άρθρα

Οι νέες επιχειρηματικές δεξιότητες για τους φαρμακοποιούς
Αναγκαία πλέον η εκπαίδευση στο HR
Sharon Levy: Τα φαρμακεία οδηγούν τη νέα εποχή της υγείας των καταναλωτών
Ο General Manager Haleon Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ μιλά στον Φαρμακευτικό Κόσμο
Φ.Σ. Θεσσαλονίκης: Προτείνει πλατφόρμα εκμάθησης ελληνικής νοηματικής γλώσσας
Με δυνατότητα παροχής φαρμακευτικής ορολογίας
ΠΦΣ: 9,5 χιλιάδες barcode readers προμηθεύτηκαν τα φαρμακεία με επιδότηση
Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τους υπόλοιπους ενδιαφερομένους