Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

Ανοιχτή ενημερωτική ημερίδα με θέμα τα «Γενόσημα Φάρμακα»

29/6/2023 9:28:11 μμ
Από την ερευνητική κοινοπραξία PolypepPharm και τη Verisfield
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ενημερωτική ημερίδα με θέμα τα «Γενόσημα Φάρμακα» διοργανώνει την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 στις 18:30 η ερευνητική κοινοπραξία «PolypepPharm | Βελτιωμένα γενόσημα πολυπεπτιδικά φάρμακα με καινοτόμες φαρμακοτεχνικές μορφές», στην οποία συμμετέχουν Ερευνητικά Εργαστήρια του Τμήματος Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής του ΔΠΘ, των Τμημάτων Ιατρικής και Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών και η εταιρεία Verisfield.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Αστέρας» στην Αλεξανδρούπολη με θεατολογία: μύθοι και αλήθειες γύρω από τα γενόσημα φάρμακα, η σημασία τους στην ελληνική οικονομία και οι προσπάθειες της κοινοπραξίας προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης ανασυνδυασμένων πολυπεπτιδικών υπεργενόσημων φαρμάκων. 

Εισηγητές θα είναι οι: Κωνσταντίνος Αυγουστάκης, καθηγητής του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών, Ραφαήλ Σανδαλτζόπουλος, καθηγητής του Τμήματος Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής του ΔΠΘ και Σοφία Χρονοπούλου, υποψήφια Διδάκτορας του Τμήματος Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής του ΔΠΘ. 

Θα ακολουθήσει συζήτηση και ελαφρύ δείπνο. 
Η εκδήλωση περιλαμβάνεται στις επετειακές δράσεις για τα 50 χρόνια από την ίδρυση του ΔΠΘ.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης







Σχετικά άρθρα

ΠΦΣ: Κατηγορεί τον υπουργό Οικονομικών ότι ευνοεί τράπεζες και funds
Και ζητά να ενταχθούν τα φαρμακεία στη νέα ρύθμιση για τα POS
Σε 56 χώρες επιτρέπεται ο εμβολιασμός στα φαρμακεία
Σύμφωνα με τα πρόσφατα δεδομένα της Διεθνούς Φαρμακευτικής Ομοσπονδίας (FIP)