Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Ανακοίνωση του Π.Φ.Σ. για τους αντιπροσώπους του Συλλόγου

18/9/2012
«Αυτόνομη και δημοκρατική η γνώμη και η τοποθέτησή τους»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Ανακοίνωση του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (Π.Φ.Σ.):


"Αθήνα, 17/9/2012


Αγαπητοί συνάδελφοι


Οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι στη Γενική Συνέλευση του Π.Φ.Σ. λαμβάνουν υπόψη τη γνώμη των φαρμακοποιών του συλλόγου τους και συγχρόνως συζητούν και διαβουλεύονται με τους υπόλοιπους αντιπροσώπους που συμμετέχουν στη ΓΣ.

Ακούν την εισήγηση του προεδρείου του Π.Φ.Σ., τοποθετούνται και τελικώς συνδιαμορφώνεται μια απόφαση η οποία στηρίζεται στις ψηφοφορίες που γίνονται.


Συνεπώς οι αντιπρόσωποι ελεύθερα με βάση τη συνείδησή τους, τη συνδικαλιστική τους άποψη και το κλίμα που διαμορφώνεται στη ΓΣ ψηφίζουν αναλόγως, με κριτήριο τα συμφέροντα του κλάδου και την τελική ενιαία έκφραση των φαρμακοποιών της Ελλάδας.


Ως εκ τούτου οι αντιπρόσωποι δεν είναι τηλεκατευθυνόμενοι ούτε έρχονται στη Συνέλευση με προειλημμένες αποφάσεις και ούτε μπορούν να δεσμευτούν από όποιες αποφάσεις έχουν προηγηθεί της κορυφαίας διαδικασίας που είναι η ΓΣ του Π.Φ.Σ.


Κάθε άλλη ερμηνεία και προσέγγιση είναι όχι μόνο παράνομη και αντιδημοκρατική αλλά προσπαθεί να καταργήσει την αυτονομία της γνώμης των αντιπροσώπων αλλά και τον κεντρικό ρόλο της ΓΣ του Π.Φ.Σ."

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ο ΠΦΣ στηρίζει τις σχετικές αποφάσεις των κατά τόπους συλλόγων
Σε διαρκή έρευνα ο οργανισμός φαρμάκων και η αστυνομία






Σχετικά άρθρα

Οι φαρμακοποιοί συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη
Ο ΠΦΣ στηρίζει τις σχετικές αποφάσεις των κατά τόπους συλλόγων
Τιμητική διάκριση για την UCB Ελλάδας και τον Λεωνίδα Ισσόπουλο
Από την πρεσβεία του Βελγίου στην Ελλάδα
Μπαράζ κλοπών στα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης
Ο Σύλλογος ζήτησε από την ΕΛ.ΑΣ. αύξηση περιπολιών
Peifasyn Academy: Νέο webinar για φαρμακοποιούς & βοηθούς φαρμακείου
Με θέμα: «Σύγχρονες προσεγγίσεις για την αντιμετώπιση των εμβοών και του ιλίγγου»