Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

Ανάκληση φαρμακευτικών προϊόντων ιταλικής εταιρείας

6/5/2008
Ενημέρωση από τον Ε.Ο.Φ.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Ο Ε.Ο.Φ. ανακοινώνει ότι σύμφωνα με ενημέρωση της αρμόδιας αρχής της Iταλίας, ανακαλούνται όλα τα φαρμακευτικά προϊόντα της εταιρείας Officina Farmaceutica Fiorentina Srl Viareggio (LU) Ιταλίας, διότι η συγκεκριμένη εταιρεία δε διαθέτει άδεια παραγωγής φαρμάκων.

Από τα στοιχεία του Ε.Ο.Φ. προκύπτει ότι δεν έχει χορηγηθεί άδεια κυκλοφορίας προϊόντων στην ανωτέρω εταιρεία.

Εφίσταται όμως η προσοχή των καταναλωτών, σε περίπτωση που έρθει στη κατοχή τους προϊόν της εταιρείας Fiorentina Srl Viareggio (LU) Ιταλίας, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον Ε.Ο.Φ.


Από τον Βασίλη Βενιζέλο 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με πρόσφατη ανάλυση της S&S Insider
Έγινε εκ παραδρομής απαντά η εταιρεία






Σχετικά άρθρα

Σε ακμή τα online φαρμακεία παγκοσμίως
Σύμφωνα με πρόσφατη ανάλυση της S&S Insider
Παράνομη διακίνηση ΜΗΣΥΦΑ από την BOX
Έγινε εκ παραδρομής απαντά η εταιρεία
ΠΦΣ: Η υποβολή τιμολογίων για το πρόγραμμα «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ» στις 16-26 κάθε μήνα
Τα δικαιώματα των φαρμακοποιών για τον Μάιο αναρτήθηκαν