Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Υγεία & Επιστήμη

τελευταία νέα


AMGEN HELLAS: Νέα εκστρατεία για την LDL χοληστερόλη

29/3/2022 11:33:09 μμ
Προάγει το μήνυμα «LDL Alert, Κανένα Περιθώριο για Υψηλή Χοληστερόλη»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η υψηλή LDL χοληστερόλη (LDL-C) χρήζει ιδιαίτερης προσοχής διότι αυξάνει τον κίνδυνο εκδήλωσης καρδιακής νόσου. Επομένως, πρέπει να διατηρείται σε λογικά επίπεδα ώστε να παραμένουμε υγιείς. Αυτό το μήνυμα απευθύνει στο κοινό η Amgen Hellas μέσω της Εκστρατείας Ενημέρωσης «LDL Alert, Κανένα Περιθώριο για Υψηλή Χοληστερόλη», η οποία υλοποιείται με την υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης και του Πανελλήνιου Συλλόγου Ασθενών και Φίλων Πασχόντων από Οικογενή Υπερχοληστερολαιμία.

Στόχος της εκστρατείας είναι η αφύπνιση και η ευαισθητοποίηση του κοινού αναφορικά με τους κινδύνους που εγκυμονεί η υψηλή ποσότητα LDL χοληστερόλης στον οργανισμό. Το μήνυμα είναι πως κάθε σώμα είναι υπέροχο όταν είναι υγιές και ο παράγοντας που μπορεί να στενέψει τα περιθώρια της υγείας είναι η υψηλή ποσότητα της LDL χοληστερόλης. Η νέα καμπάνια της Amgen είναι ένας ύμνος στη διαφορετικότητα, καθώς γιορτάζει τα διαφορετικά σώματα και την εικόνα τους αλλά ταυτόχρονα και την καλή υγεία. Με μια φωτογράφιση ανθρώπων με διαφορετικούς τύπους σωμάτων η εταιρεία δημιουργεί μια σειρά από posts, digital videos και μια GDN campaign που θυμίζει στο κοινό τη μαγεία της υγείας.

Ο Χρήστος Μπούκης, Value, Access & Policy Lead της Amgen Hellas, δήλωσε: «Επιδιώκουμε να συνεισφέρουμε στην πρόληψη και στην έγκαιρη διάγνωση ενδεχόμενης υψηλής ποσότητας LDL χοληστερόλης στον οργανισμό. Είναι ένα ζήτημα που αφορά ανθρώπους όλων των ηλικιών και το οποίο αν το αμελήσεις, μπορεί να βλάψεις την υγεία σου». Για περισσότερες πληροφορίες εδώ. http://www.ldlalert.com/
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας η εταιρεία δηλώνει ότι η ενδυνάμωση των γυναικών οδηγεί σε μια βιώσιμη ανάπτυξη






Σχετικά άρθρα

Σύλλογος Πεταλούδα: «Φρόντισε ότι σε στηρίζει!»
Καμπάνια ευαισθητοποίησης του κοινού για τη χρόνια φλεβική νόσο
Biogen: Νέα δεδομένα για το όφελος του nusinersen
Σε βρέφη και μικρά παιδιά με SMA
Το 16% των Ελλήνων πήρε αντιβιοτικό χωρίς συνταγή τη 10ετία 2013-2023
Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάστηκαν σε ημερίδα για την ορθολογική τους χρήση
Παγκόσμια Ημέρα κατά της Φυματίωσης
Κάθε χρόνο, πάνω από 10 εκατ. άνθρωποι παγκοσμίως νοσούν από φυματίωση