Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Ευ Ζην

τελευταία νέα


Allergan Aesthetics: Εκστρατεία υμνεί τη μοναδικότητα της αληθινής ομορφιάς κάθε ανθρώπου

24/9/2020 4:48:52 μμ
"Κάθε άνθρωπος, ένα έργο τέχνης"
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


«Σμιλεύεται η ομορφιά; Κι αν η ομορφιά μπορεί να σμιλευτεί, η μοναδικότητα κάθε ανθρώπου, δεν μπορεί». Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ομορφιάς (09.09.20) η Allergan Aesthetics, μια εταιρεία της AbbVie, υμνεί τη μοναδικότητα και την αληθινή ομορφιά κάθε ανθρώπου η οποία πηγάζει από μέσα του και κρύβεται στο βλέμμα, το χαμόγελο και την έκφρασή του. Η εκστρατεία με τίτλο «Κάθε άνθρωπος, ένα έργο τέχνης» εμπνέεται από την τέχνη και το ιδεώδες της αρχαιοελληνικής ομορφιάς, η οποία είναι συσχετισμένη με την ισορροπία, την αρμονία, το μέτρο και τη συμμετρία δημιουργώντας συναισθήματα έλξης, ευημερίας και γαλήνης.


Με κύριο όχημα το σποτ «Κάθε άνθρωπος, ένα έργο τέχνης», το οποίο γυρίστηκε στο στούντιο του γλύπτη Δημήτρη Σκαλκώτου υπό τη σκηνοθεσία του Γιάννη Βασταρδή, η Allergan Aesthetics παροτρύνει τους ανθρώπους να τολμούν με αυτοπεποίθηση να πετύχουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και να γιορτάζουν κάθε μέρα τη μοναδικότητα της αληθινής ομορφιάς.


Η εκστρατεία «τρέχει» στα εταιρικά και προϊοντικά digital κανάλια της Allergan Aesthetics από τις 9 Σεπτεμβρίου και για ένα μήνα. Μάθετε περισσότερα για την εκστρατεία «Κάθε άνθρωπος, ένα έργο τέχνης» στο Facebook, Juvéderm Greece, στο Instagram Allergan Aesthetics Greece, Juvéderm Greece, CoolSculpting Greece και www.allerganaestheticsbeautyday.gr

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Μεταφέρει το μήνυμα: «Όλοι έχουμε Πνευμόνια! Πνευμονολόγο;»
Υλοποιείται με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου






Σχετικά άρθρα

Υποτροφίες «Εις Μνήμη Νικολάου Σαριπόλου»
Από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
Νέα στοιχεία για τον αντιφλεγμονώδη ρόλο της άσκησης σε ασθενείς
Γράφει ο Σταύρος Ξηντάρας, Πρωταθλητής Ευρώπης (Αθλητική Ιαπωνική Ξιφασκία), Εξειδικευθείς στην Ιατρική ψυχολογία & Αθλητικές επιστήμες, Διευθυντής του ερευνητικού Ινστιτούτου Spochan
Θετική η επίδραση των βιταμινών C και E σε άνδρες αθλητές
Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Sports Medicine and Health Science
Σημαντικά ευρήματα για τη δράση των πολυβιταμινών στην εγκεφαλική λειτουργία
Η καθημερινή λήψη βελτίωσε τη μνήμη σε ηλικιωμένους