Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Alapis: Εξαγορά της Labomed έναντι δύο εκατ. ευρώ

1/2/2008
Επένδυση της εταιρείας στην αγορά διαγνωστικών προϊόντων
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Την εξαγορά του 100% των μετοχών της εταιρείας Labomed, έναντι συνολικού τιμήματος 2 εκατ. €, ανακοίνωσε η Alapis. Η χρηματοδότηση της εξαγοράς προήλθε, σύμφωνα με την εταιρεία, από μέρος των κεφαλαίων που αντλήθηκαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.

Η Labomed, με έδρα στην Αθήνα, δραστηριοποιείται από το 1996 στην εμπορία ιατρικού και εργαστηριακού εξοπλισμού, τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Ειδικότερα εμπορεύεται διαγνωστικά προϊόντα, με σημαντικό μερίδιο αγοράς στον τομέα της διάγνωσης και ελέγχου πηκτικότητας, επισημαίνει η Alapis.

Ο κύκλος εργασιών και τα κέρδη προ Φόρων Χρηματοδοτικών, Επενδυτικών Αποτελεσμάτων και Αποσβέσεων (EBITDA) της εταιρείας ανήλθαν το 2006 σε 2 εκατ. € και 567.000 € αντίστοιχα. Για το 2007 εκτιμάται ότι θα ανέλθουν σε 2,5 εκατ. € και 950.000 € αντίστοιχα.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Πελετίδη κλημεντίδης πρόσβαση φάκελοι υγείας ψηφιακός μετασχηματισμός
Και νέες θεραπείες για την άπνοια






Σχετικά άρθρα

Βραβείο ΕΒΕΑ «Γυναικείας Επιχειρηματικότητας & Ηγεσίας» στην Ι. Τσέτη
Την πρόεδρο & διευθύνουσα σύμβουλο του ΟΦΕΤ
ELPEN: Βραβείο Εξωστρέφειας από το ΕΒΕΑ
Ως πρότυπο ελληνικής εξαγωγικής αριστείας