Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Ακόμα μία χρονιά «Κορυφαίος Εργοδότης» η Chiesi Hellas

8/2/2023 8:45:32 μμ
Και νέα βράβευση από τον Οργανισμό Top Employers Institute
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Chiesi Hellas βραβεύτηκε και πάλι από το διεθνώς αναγνωρισμένο Οργανισμό Top Employers Institute με τον τίτλο του «Κορυφαίου Εργοδότη» για το 2023 σε αναγνώριση των διαρκών προσπαθειών της για βελτίωση των πρακτικών Ανθρώπινου Δυναμικού, µε στόχο να παραμείνει εργοδότης επιλογής. Η Chiesi Hellas επενδύει στους ανθρώπους της, κατανοεί τις ανάγκες τους και επιβραβεύει τις προσπάθειές τους. Με συνεχή εκπαίδευση διευρύνει το γνωστικό τους επίπεδο και βελτιώνει τις δεξιότητές τους.

Δράσεις που έγιναν σε επίπεδο Ανθρώπινου Δυναμικού και αιτιολογούν τη βράβευση και φέτος είναι η ψηφιοποίηση δύο επιπλέον διαδικασιών στην Εμπειρία του Εργαζόμενου, πριν ακόμα γίνει μέλος αυτής (C Recruiting & C Jobs), για μια σύγχρονη διαδικασία επιλογής απαλλαγμένη από προκαταλήψεις, καθώς και η ψηφιοποίηση της διαδικασίας του C Onboarding και του C Rewards, που ενισχύουν την αυτοβουλία εργαζομένου και προϊσταμένου. Παράλληλα, ενισχύθηκε το σύστημα Αναγνώρισης και Επιβράβευσης των μελών της ομάδας τόσο από την Ηγετική Ομάδα όσο και μεταξύ των μελών αυτής και γιορτάστηκε η εισαγωγή πλαισίου υπέρ της Διαφορετικότητας, Δικαιοσύνης και Μη Αποκλεισμού (Diversity, Equity & Inclusion) καθώς και της Ευεξίας και Καλής Υγείας με αντίστοιχη δημιουργία Επιτροπών και Πλάνων Δράσεων. Επίσης, δημιουργήθηκαν εργαλεία ενίσχυσης της δικτύωσης (networking) σε μια προσπάθεια σφυρηλάτησης ισχυρών δεσμών μεταξύ των εργαζομένων και συμμετοχής τους στις αποφάσεις που τους αφορούν (CAN - Chiesi Affinity Networks).

«Είναι μέρος της κουλτούρας μας να έχουμε το θάρρος να θέτουμε τολμηρούς επιχειρηματικούς στόχους και στόχους αειφορίας για τους Ανθρώπους μας και με επιμονή, ανθεκτικότητα και πολυεπίπεδη συστημική σκέψη να οδηγούμε την αλλαγή και το μετασχηματισμό, έχοντας το βλέμμα μας στο μέλλον», δήλωσε η Αλεξάνδρα Βέτσικα, Head of Human Resources & Administrative Affairs της Chiesi Hellas.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών