Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


AKERAT S

26/6/2008
της Avéne / από την Pierre Fabre
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

AKERAT S
της Avéne / από την Pierre Fabre

Η Avène κυκλοφορεί ένα νέο προϊόν για τη φροντίδα του δέρματος με τάση υπερκεράτωσης και απολέπισης. Η Akérat S έρχεται να συμπληρώσει τη σειρά Akérat και απευθύνεται στις χρόνιες παχύνσεις της κεράτινης στιβάδας σε μορφή πλακών ή στις επίμονες υπερκερατώσεις.

Η σύνθεση της Akérat S είναι υποαλλεργική και μη φαγεσωρογόνος. Περιέχει τον ίδιο συνδυασμό δραστικών συστατικών με την κρέμα Akérat, αλλά σε μεγαλύτερη περιεκτικότητα (ουρία 30%, σαλικυλικό οξύ 2%, γαλακτικό οξύ 1%), ώστε να ενισχύσει την ενυδατική και κερατολυτική δράση. Η φαρμακοτεχνική της μορφή είναι επίσης κατάλληλη για το τριχωτό της κεφαλής.

Η Akérat S διατίθεται σε σωληνάριο με ρύγχος των 100ml και σε ενδεικτική Λ.Τ.: 10,80 €.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ερευνητές καλούν τις φαρμακευτικές σχολές να συνδράμουν
Οδηγίες για την προστασία τους ενόψει των Πανελλαδικών






Σχετικά άρθρα

Vichy: Νέα σειρά Capital Soleil UV Aqua SPF50
Για υψηλή προστασία και 24ωρη ενυδάτωση
Caudalie: Επαναλανσάρει τη σειρά αντηλιακών της
Συνδυάζουν αποτελεσματικότητα, ανεκτικότητα και αισθησιακή υφή
Νέα ανανεωμένη σειρά Art Therapy
Κυκλοφορεί από τη FITO
Η γαλλική μάρκα δερμοκαλλυντικών SVR στην ελληνική αγορά
Κυκλοφορεί από την Joign Pharma