Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

«Ακέφαλο» ακόμη το Δ.Σ. του Φ.Σ. Αττικής

22/7/2025 3:30:11 πμ
Στις 24 Ιουλίου η δεύτερη συνέλευση για την εκλογή πρόεδρου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η συνεδρίαση των μελών του Δ.Σ. του Φ.Σ. Αττικής δεν κατάφερε στις 17 Ιουλίου 2025 να εκλέξει νέο πρόεδρο, με αποτέλεσμα να προγραμματιστεί εκ νέου συνάντηση στις 24 Ιουλίου, σύμφωνα με ενημέρωση από τον Φ.Σ. Αττικής. 


Ειδικότερα, υποψηφιότητα για τη θέση υπέβαλαν ο Κωνσταντίνος Μανωλόπουλος, ο οποίος έλαβε 3 ψήφους, και ο Ηλίας Βασιλαδιώτης, ο οποίος έλαβε 2 ψήφους. Επιπλέον υπήρχαν 2 λευκά και 1 άκυρο ψηφοδέλτιο. Όπως αναφέρεται στα πρακτικά της συνεδρίασης, από την ψηφοφορία δεν προέκυψε εκλογή προέδρου και ως εκ τούτου η συνεδρίαση θα επαναληφθεί με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης «εκλογή Προέδρου», την Πέμπτη 24/7/2025. 


Υπενθυμίζεται ότι στις 10 Ιουλίου ο Κώστας Λουράντος υπέβαλε εγγράφως στο Δ.Σ. την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

O ΦΣΘ ζητά τη διαγραφή τους βάσει του Κώδικα Δεοντολογίας
Πρόσκληση από τον Κ. Λουράντο στα μέλη του Συλλόγου






Σχετικά άρθρα

Δωρεάν πανεπιστημιακά σεμινάρια για όλους τους φαρμακοποιούς
Από τον ΠΦΣ και σε συνεργασία με τον Ευρωπαϊκό Κόμβο Ψηφιακής Καινοτομίας
Η Διεθνής Φαρμακευτική Ομοσπονδία (FIP) εκπροσωπεί πλέον 4 εκατ. φαρμακοποιούς
Σύμφωνα με την ετήσια έκθεσή της για το 2024
Συνομοσπονδία Αναπήρων: Εν αμφιβόλω οι υποδομές των φαρμακείων
Για τη διανομή των ΦΥΚ και των ιατροτεχνολογικών
Cleveland Clinic: Γιατροί, ακούστε τους φαρμακοποιούς
Τι έδειξε μελέτη σχετικά με τη διαχείριση αντιβιοτικών