Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός


Αφυδατωμένο δέρμα με ρυτίδες: Οι συστάσεις του φαρμακοποιού και οι προτεινόμενες θεραπείες

7/8/2020 11:03:00 πμ
Ειδικό αφιέρωμα στο f.daily
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η ενυδάτωση του δέρματος σε συνδυασμό με το σωστό καθαρισμό αποτελούν την κορωνίδα της φροντίδας για όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικίες, ιδιαίτερα ενόψει της ζέστης και της έκθεσης στον ήλιο. Τα μωρά, οι έφηβοι, οι γυναίκες και οι άνδρες έχουν ξεχωριστές και ιδιαίτερες ανάγκες περιποίησης που ο φαρμακοποιός θα πρέπει να αναγνωρίζει και ανάλογα να προτείνει τα κατάλληλα ενυδατικά και καθαριστικά προϊόντα που θα προστατεύουν το δέρμα σε πρόσωπο και σώμα.

Το αφιέρωμα του f.daily δίνει πληροφορίες για όλα όσα είναι χρήσιμο να γνωρίζει ο φαρμακοποιός σχετικά με τον καθαρισμό και την ενυδάτωση αλλά και με τα προϊόντα που ενυδατώνουν τον οργανισμό και θωρακίζουν την υγρασία κάτω από το δέρμα.

Σήμερα δίνονται πληροφορίες για το αφυδατωμένο δέρμα με ρυτίδες, ποιοι παράγοντες συμβάλλουν στην εμφάνισή του και για τις 4 συμβουλές-κλειδιά που θα καθυστερήσουν τα
σημάδια του χρόνου και θα διατηρήσουν την ελαστικότητα στο δέρμα των πελατών σας. Ακόμα, διαβάστε για τις υπάρχουσες αγωγές κατά των ρυτίδων αλλά και τα συστατικά των καλλυντικών που ενδείκνυνται για το ώριμο δέρμα.
Ενημερωθείτε για το ρόλο της απολέπισης στην υγεία του δέρματος των εμμηνοπαυσιακών γυναικών αλλά και τις βασικές διατροφικές συμβουλές που μπορείτε να τους δώσετε και γνωρίστε τη φιλοσοφία της εταιρείας FITO+ που δημιουργήθηκε από Έλληνες φαρμακοποιούς.

Δείτε το αφιέρωμα εδώ.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ειδικό αφιέρωμα του f.daily για τα συνήθη προβλήματα του καλοκαιριού και οι λύσεις τους στο φαρμακείο
Ειδικό αφιέρωμα του f.daily για τα συνήθη προβλήματα του καλοκαιριού και οι λύσεις τους στο φαρμακείο


Σχετικά άρθρα

Βαθύς καθαρισμός και ενυδάτωση σε πρόσωπο και σώμα
Ειδικό αφιέρωμα στο f.daily