Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


ADELCO: Νέα μηχανήματα παραγωγής και συσκευασίας

21/11/2023 10:53:44 μμ
Και βελτίωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


H ADELCO προχώρησε σε ανάπτυξη και εκσυγχρονισμό του χώρου παραγωγής ενέσιμων φαρμάκων και των αποθηκών της εταιρείας, καθώς και σε εμπλουτισμό με νέα μηχανήματα παραγωγής και συσκευασίας.


Η αθηναϊκή εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, την αδειοδότηση, την παραγωγή, την εμπορία και τη διανομή φαρμακευτικών (επώνυμα γενόσημα και μοναδικούς συνδυασμούς) και καλλυντικών προϊόντων, βελτίωσε τα αποτελέσματά της το 2022, εν μέσω δυσμενούς οικονομικού περιβάλλοντος και λαμβανομένου υπόψη της πτώσης της καταναλωτικής δραστηριότητας.


Όπως αναφέρει αναλυτικά το Industry, η χρήση 2022 ολοκληρώθηκε με έσοδα ύψους €8.911.288 έναντι € 8.072.395 στη χρήση 2021 και κέρδη προ φόρων €1.046.764 έναντι €1.240.128. Μετά την αφαίρεση των φόρων ποσού €169.576, τα καθαρά κέρδη διαμορφώθηκαν σε €877.188 έναντι κερδών € 890.367 στην προηγούμενη χρήση. Αξίζει να αναφερθεί ότι στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης έχει πραγματοποιηθεί, εντός της χρήσεως, δαπάνη έρευνας συγχρηματοδοτούμενης μέσω ΕΣΠΑ σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης για προϊόντα οδοντιατρικής χρήσης. Όσον αφορά το 2023, η διοίκηση της ADELCO εκτιμά πως οι πωλήσεις της εταιρείας παρουσιάζουν αύξηση.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η ψήφισή του συζητείται στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας






Σχετικά άρθρα

Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ και ΒΙΑΝΕΞ θωρακίζουν τον Έλληνα φαρμακοποιό
Αναδεικνύοντας τον επιστημονικό του ρόλο και τη συμβολή του στη βελτίωση της υγείας
Ολοκληρώθηκαν τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2024
Απονεμήθηκαν και δύο ειδικά βραβεία «αριστίνδην»
Lavipharm: Ολοκληρώνεται η νέα γραμμή παραγωγής διαδερμικών συστημάτων
Μια κατηγορία προϊόντων με αυξημένη ζήτηση
Πρόεδρος του ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης ο Γ.Κ. Κιοσές
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.