Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Αδαμάντιος Ψαριανός: "Οι μάσκες έπεσαν"

24/2/2023 9:13:17 πμ
"Οι προεκλογικές διαφωνίες έγιναν μετεκλογικές καρεκλοσυμφωνίες"
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


"Την πάγια τακτική του διαχωρισμού των ψηφοδελτίων προεκλογικά και τη συνένωσή τους μετεκλογικά φαίνεται ότι ακολούθησαν 5 από τις 9 παρατάξεις του ΦΣΑ. Η υποκρισία φαίνεται ότι περισσεύει βεβαία αφού οι 3 από τους 5 επικεφαλής των παραπάνω παρατάξεων έθεταν εαυτό ως υποψήφιοι πρόεδροι στα 3 Δ.Σ. που προηγήθηκαν, ενώ ο τέταρτος διαρρήγνυε τα ιμάτια του ότι δεν τον ενδιαφέρει η προεδρία. Είναι ξεκάθαρο πως απώτερος στόχος όλων των παραπάνω ήταν να οδηγήσουν τελικά το σύλλογο στην εκλογική διαδικασία μέσω Γ.Σ.


Τα κροκοδείλια δάκρυα περί προγραμματικών συμφωνιών φαίνεται ότι πήγαν περίπατο στο βωμό της καρέκλας. Κάποιοι φαίνεται ότι επενδύουν στην κοντή μνήμη των μελών του ΦΣΑ, αλλά θα πρέπει να γνωρίζουν ότι εμείς δεν πρόκειται να τους αφήσουμε να ξεχάσουν. Τουλάχιστον ας προχωρήσουν και σε αλλαγή των ονομάτων των ανεξάρτητων κατά άλλα παρατάξεων τους. Εμείς δεν θα γίνουμε ουρά κανενός.


Ως υποψήφιος για πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής στις 28/2 δεσμεύομαι τόσο εγώ όσο και η ομάδα της ΔηΕΦ να εργαστούμε σκληρά για να προασπίσουμε τα συμφέροντα των μελών μας και να προωθήσουμε την ανάπτυξη του φαρμακευτικού κλάδου. Έχοντας εκτενή δια ζώσης εμπειρία για τις τρέχουσες τάσεις και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα σύγχρονα φαρμακεία, όντας ενεργοί φαρμακοποιοί του πάγκου, θα επιδιώξουμε την ανάπτυξη πρωτοβουλιών που θα βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα και την ανταγωνιστικότητα του κλάδου μας. Θα εργαστούμε για την προαγωγή της διαφάνειας και της επαγγελματικής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, καθώς και για την επαγγελματική ανάπτυξη και κατάρτιση των μελών μας.


Είμαι αποφασισμένος προσωπικά από τη θέση του προέδρου να διασφαλίσω ότι ο Φαρμακευτικός Σύλλογος θα συνεχίσει να προάγει τα δικαιώματα, να παράγει προοδευτικό έργο και να διασφαλίζει τα συμφέροντα των μελών του. Με αναλλοίωτη τη στάση ευθύνης που έχει δείξει η παράταξή μας, στάση που ανταμείφθηκε από τους συναδέλφους φαρμακοποιούς με τη δεύτερη θέση στις εκλογές του συλλόγου, αν και πρωτοεμφανιζόμενη, δεν θα δεχτούμε να εμπλακούμε σε συμφωνίες με μόνο στόχο την κατάληψη μιας καρέκλας ούτε να υποκύψουμε σε θεατρινισμούς ηρωοποίησης και μεσσιανισμού. Ήμασταν ξεκάθαροι από την αρχή ότι επιθυμούσαμε τη λύση του αναλογικού προεδρείου αλλά με τα σημερινά δεδομένα είναι μονόδρομος να διεκδικήσουμε τη θέση του προέδρου για να καταφέρουμε ότι δεν κατάφεραν παλιοί και καινούργιοι «πρώτοι».


Σεβόμενοι την επιλογή των ανθρώπων που μας ψήφισαν με μόνη δέσμευση να παραμείνουμε στο προσκήνιο αρχικά απορρίπτοντας καταστροφικές πολιτικές για τον κλάδο (πληρωμές 95+5% αντί 100%, περικοπές με αναγωγές και άλλα που ενδεχομένως βρούμε μπροστά μας μελλοντικά), αλλά αναζητώντας και τις συγκλίσεις και συνεργασίες όπου αυτές είναι εφικτές προς όφελος όλων των συναδέλφων. Δεν υπήρξαμε και δεν θα υπάρξουμε στείροι αντιπολιτευόμενοι ούτε άβουλοι και άκριτοι χειροκροτητές των πάντων. Ήρθαμε για να μείνουμε και με την ψήφο σας για άλλη μια φορά μας δίνετε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε το καλύτερο αύριο που ονειρευόμαστε για όλους".

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ο Γ. Κιοσές έλαβε τις περισσότερες ψήφους για το Διοικητικό Συμβούλιο
Δηλώσεις Απ. Βαλτά και Κ. Λουράντο με αφορμή την ανακοίνωση της ΔηΕΦ






Σχετικά άρθρα

Πληθαίνουν οι αποφάσεις υπέρ των θέσεων στάθμευσης μπροστά στα φαρμακεία
Το μέτρο προωθείται τώρα και σε δήμο του νομού Πέλλας
Φαρμακεία: Τσουχτερά τα πρόστιμα για τους παραβάτες των αργιών του Πάσχα
Κλειστά θα πρέπει να παραμείνουν τα φαρμακεία και στις 7 Μαΐου
Επιτήδειοι άδειασαν από Prolia τα φαρμακεία δύο νομών
Η Αγάπη Ακριτίδου, υπεύθυνη του Τμήματος Αγορών του ΣΦΗΠ, εξηγεί στο f.daily τα περιστατικά
15 ΣΥΦΑ συμμετέχουν στην Ενεργειακή Κοινότητα Φαρμακοποιών
Ξεκινούν εγγραφές και για νέα μέλη