Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Α. Τσαπέκος: Ο πρόεδρος του Φ.Σ. Ροδόπης ζητά να ανοίξουν τα αγροτικά ιατρεία

16/4/2020 10:15:32 πμ
Ώστε να μην συνωστίζονται οι ηλικιωμένοι στα Κέντρα Υγείας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Την άμεση επαναλειτουργία των αγροτικών ιατρείων για αποφυγή του συγχρωτισμού ασθενών μεγάλης ηλικίας στα Κέντρα Υγείας και στα Νοσοκομεία ακόμη και για απλές συνταγογραφήσεις πρότεινε μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ροδόπης, Αλέκος Τσαπέκος σημειώνοντας πως έτσι οι ευπαθείς ομάδες θα κινδυνεύουν από τον ιό λιγότερο.

Επιπλέον, ο Α. Τσαπέκος μίλησε για επάρκεια μασκών και αντισηπτικών στα φαρμακεία της Ροδόπης σημειώνοντας πως καλύπτεται η ζήτηση που σημειώνεται στην περιοχή. «Υπάρχουν αποθέματα στα ράφια των φαρμακείων, ακόμη και για χειρουργικές μάσκες, ξεκίνησαν και εκτελούνται παραγγελίες, σιγά – σιγά.

Με τα γάντια υπάρχει επάρκεια, οπότε ο κόσμος είναι καλό να μην ανησυχεί και να μην παρασύρεται και αγοράζει προϊόντα τα οποία δεν αντιστοιχούν στην τιμή που τα πληρώνει γιατί αυτά τα υφασμάτινα που κυκλοφορούν και κάποια άλλα με 1,5, 2 και 3 ευρώ είναι μια υπερβολή. Βέβαια υπάρχουν και μάσκες που είναι ακριβές γιατί έχουν άλλες προδιαγραφές. Άρα λοιπόν, ας μιλάνε με το φαρμακοποιό τους και σιγά – σιγά θα βρουν λύση», σημείωσε.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης







Σχετικά άρθρα

Η τεχνητή νοημοσύνη φέρνει «κοντά» τον φαρμακοποιό με τον ασθενή
Νέα συστήματα που επιτρέπουν την ουσιαστική επικοινωνία
ΠΦΣ: «Τα φαρμακεία καθιερώνονται ως Κέντρα Εμβολιασμού Ενηλίκων»
Μετά την επιτυχία αυτή, ανακοινώνονται οι επόμενοι στόχοι
MSD ONCOLOGY: Ανοιχτή πρόσκληση για υποβολή προτάσεων ερευνητικών έργων
Με θέμα την πολιτική υγείας για τον καρκίνο