Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Θα δοθούν όλες οι ομιλίες των υποψήφιων φαρμακοποιών από τη Γ.Σ. του ΠΦΣ

9/7/2020 3:46:53 μμ
Έως την Παρασκευή, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του f.daily
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Έντονες διαμαρτυρίες και αντιδράσεις εκφράζουν δεκάδες φαρμακοποιοί γιατί η διοίκηση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου δεν έχει δημοσιοποιήσει ακόμα τα βίντεο από τη γενική συνέλευση του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Ιουλίου 2020.

Καθώς οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον ΠΦΣ θα γίνουν σε λίγες ημέρες, στις 26 Ιουλίου, στη συγκεκριμένη συνέλευση, μεταξύ άλλων, παρουσιάστηκαν οι θέσεις των συνδυασμών που συμμετέχουν σε αυτές από τους υποψήφιους φαρμακοποιούς. Σύμφωνα λοιπόν με μερίδα φαρμακοποιών και πολλούς από τους υποψηφίους που μίλησαν στη συνέλευση, αυτές οι «προεκλογικές» τοποθετήσεις πρέπει οπωσδήποτε να δημοσιοποιηθούν άμεσα, χάριν διαφάνειας και δημοκρατικότητας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του f.daily, έως την Παρασκευή, η εταιρεία Live Media, η οποία κατέγραψε όλες τις ομιλίες των φαρμακοποιών που συμμετέχουν στις προσεχείς αρχαιρεσίες του Συλλόγου, θα παραδώσει τα μαγνητοσκοπημένα αποσπάσματα των υποψηφίων, ώστε να είναι διαθέσιμα για δημοσιοποίηση και κοινοποίηση από τους ίδιους.

Ο λόγος της καθυστέρησης είναι ότι απαιτείται να προηγηθεί επεξεργασία του μαγνητοσκοπημένου υλικού, ώστε να απομονωθούν από τις τοποθετήσεις των υποψηφίων άλλες ομιλίες με «ευαίσθητα δεδομένα» που αφορούν αποκλειστικά το Δ.Σ. του ΠΦΣ.
Ειδικότερα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του f.daily, στην εν λόγω γενική συνέλευση παρουσιάστηκαν και θέματα οικονομικής φύσεως, ενώ αναλύθηκαν διεξοδικά τα οικονομικά πεπραγμένα της τελευταίας 3ετίας. Αυτά τα στοιχεία δεν επιτρέπεται –βάσει του καταστατικού του Συλλόγου– να δημοσιοποιηθούν, παρά μόνο μετά από έγκριση του Δ.Σ., καθώς αποτελούν «ευαίσθητα δεδομένα» του κλάδου.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης







Σχετικά άρθρα

Φαρμακοποιός δίνει μαθήματα γαληνικών σε μαθητές Λυκείου
Ενθουσιασμένα τα παιδιά από την εμπειρία του εργαστηρίου
Οι στρατηγικές εμβολιασμού στα φαρμακεία το θέμα Συνόδου στη Χάγη
Διοργανώνεται από τη Διεθνή Φαρμακευτική Ομοσπονδία (FIP)
Πληθαίνουν οι αποφάσεις υπέρ των θέσεων στάθμευσης μπροστά στα φαρμακεία
Το μέτρο προωθείται τώρα και σε δήμο του νομού Πέλλας
Φαρμακεία: Τσουχτερά τα πρόστιμα για τους παραβάτες των αργιών του Πάσχα
Κλειστά θα πρέπει να παραμείνουν τα φαρμακεία και στις 7 Μαΐου