Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


4 υποτροφίες σε φοιτητές Φαρμακευτικής απένειμε η ΑΜΚΕ Κλέων Τσέτης

30/10/2018 1:56:17 μμ
Δόθηκαν κατά τη διάρκεια του φαρμακευτικού συνεδρίου PharmΑCon
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


 Στο φαρμακευτικό συνέδριο PharmΑCon, για φοιτητές της Φαρμακευτικής Σχολής, συμμετείχε η Uni-pharma, φαρμακοβιομηχανία του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ), που πραγματοποιήθηκε στο Πολεμικό Μουσείο στις 20 και 21 Οκτωβρίου.


Οι στόχοι του συνεδρίου, που διοργανώθηκε από την GPSF (Greek Pharmaceutical Students Federation), ήταν να ενθαρρυνθεί η γνωριμία και συνεργασία των φοιτητών και από τις τρεις Φαρμακευτικές Σχολές της Ελλάδας, η διάδοση καινοτόμων ιδεών και η εκπαίδευση των φοιτητών σε διάφορες δεξιότητες.


Στο πλαίσιο του συνεδρίου, απονεμήθηκαν μέσω της ΑΜΚΕ ΚΛΕΩΝ ΤΣΕΤΗΣ, 4 υποτροφίες σε φοιτητές Φαρμακευτικής, οι οποίοι διακρίθηκαν για τις πτυχιακές τους εργασίες. Τις υποτροφίες απένειμε ο Αθανάσιος Αρχοντίκης, Operations Director της Uni-pharma, ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Ειρήνη Τσέτη, CFO του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη.


Οι φοιτητές που έλαβαν τις υποτροφίες είναι οι κ.κ. Κυριακή Χαρτάλου, Χριστίνα Κολλιοπούλου, Αναστασία Σεϊμένη και Μαρία Σίσκου, ενώ 4 ακόμη φοιτητές της Φαρμακευτικής Σχολής βραβεύθηκαν με έπαινο για τις πτυχιακές τους εργασίες.


Επιπλέον, διακεκριμένες προσωπικότητες της φαρμακευτικής επιστήμης παρουσίασαν νέα δεδομένα που σχετίζονται με το φάρμακο, τα χρόνια νοσήματα και την υγεία γενικότερα, εμπνέοντας και προβληματίζοντας το νεανικό κοινό, ενώ πραγματοποιήθηκε και μια σειρά από workshops, trainings και ζωντανές παρουσιάσεις.


Η Uni-pharma μαζί με την ΑΜΚΕ Κλέων Τσέτης, στο πλαίσιο της Στρατηγικής Κοινωνικής Ευθύνης, που αγκαλιάζει θερμά δράσεις για τη νέα γενιά και την επιστήμη, υλοποίησε μέσω της επιστημονικής ομάδας του τμήματος R&D, ένα διαδραστικό επιστημονικό Formulation Workshop "Science on the GO”. Η ερευνητική Ομάδα της Uni-pharma έδειξε στους φοιτητές, με ποιο τρόπο μπορούν να αναπτύξουν ένα συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη C. Το κινητό εργαστήρι επιστήμης "Science on the Go” ταξιδεύει την Επιστήμη και τη Γνώση και θα πραγματοποιήσει επισκέψεις σε πανεπιστήμια και εκπαιδευτικά ιδρύματα σε Αθήνα και επαρχία.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ψεύτικες ιστοσελίδες το διαφημίζουν με χαμηλό κόστος, προειδοποιεί η Kaspersky
Γράφει ο Κώστας Μαριάκης, Γενικός Γραμματέας Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ιατρικών και Βιοτεχνολογικών Προϊόντων






Σχετικά άρθρα

Η σεμαγλουτίδη στο στόχαστρο των κυβερνοεγκληματιών
Ψεύτικες ιστοσελίδες το διαφημίζουν με χαμηλό κόστος, προειδοποιεί η Kaspersky
ΦΣΑ: Η διαδικασία για αλλαγές των εφημεριών
Θα γίνεται από την πλατφόρμα του Συλλόγου
ΟΣΦΕ: Στα ελληνικά η έρευνα της FIP για τα point-of-care tests στο φαρμακείο
Και οι σχετικές θέσεις για τα οφέλη τους από το Κέντρο ΑΡΕΤΑΙΟΣ
Κλοπές σε 12 φαρμακεία της Θεσσαλονίκης τις τελευταίες 15 ημέρες
Συνάντηση με τον αστυνομικό διευθυντή της πόλης ζητά ο Δ. Ευγενίδης