Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


3ο σεμινάριο για την χρηματοοικονομική διαχείριση φαρμακείου

30/5/2023 11:46:34 μμ
Πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο με μεγάλη συμμετοχή φαρμακοποιών
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με τη συμμετοχή περισσότερων από 100 φαρμακοποιών πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο το 3ο Σεμινάριο για τη χρηματοοικονομική διαχείριση φαρμακείου σε συνεργασία με τους Φ.Σ. Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας. 

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε η πρόεδρος του Φ.Σ. Αργολίδας Αριστέα Κατσουλάκου, η οποία τόνισε ότι «βρισκόμαστε κοντά και αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των συναδέλφων. Παρά το γεγονός ότι έχουμε επιλέξει πολλά σεμινάρια που σχετίζονται με την επιστήμη μας, επιλέξαμε το συγκεκριμένο θέμα για το οποίο οι γνώσεις μας δεν επαρκούν και σχετίζεται με τη διαχείριση και τη βιωσιμότητα των φαρμακείων μας».

Στην εισηγητική του ομιλία ο πρόεδρος του ΠΦΣ Απόστολος Βαλτάς ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το πρόβλημα της πανδημίας ανέδειξε τις δυνατότητες του δικτύου των επιστημόνων φαρμακοποιών. «Αποδείξατε ότι μπορείτε να ανταποκριθείτε σε συνθήκες άμεσες και απαιτητικές» είπε ο Α. Βαλτάς. «Το φαρμακείο μεταλλάσσεται και σχεδιάζουμε ήδη την επόμενη μέρα. Στις προτεραιότητές μας περιλαμβάνεται η αντιμετώπιση του προβλήματος των ελλείψεων φαρμάκων αλλά και η θεσμοθέτηση των υπηρεσιών που μπορούν να παρέχονται από τα φαρμακεία σύμφωνα με την πρόταση που κατατέθηκε από τον ΠΦΣ στο υπ. Υγείας και θέματα όπως η αποζημίωση των διανυκτερεύσεων, η διάθεση ΦΥΚ από τα φαρμακεία μας, η αύξηση του ποσοστού κέρδους μας και η κατάργηση του rebate» ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΦΣ.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Διαδικτυακό σεμινάριο για ιατρούς & φαρμακοποιούς στις 7/10
Σύμφωνα με έκθεση της Global Data


Σχετικά άρθρα

Σαφάρι της εφορίας στα φαρμακεία της Αττικής
Κόβονται πρόστιμα χωρίς λογική σύμφωνα με τον Κώστα Λουράντο
Καταργείται η διενέργεια αντιγριπικού εμβολιασμού από τα φαρμακεία χωρίς συνταγή
Διαμαρτύρεται ο ΠΦΣ: «Ήταν ένα επιτυχημένο μέτρο πρόληψης»
KANNABIO ΚΟΙΝΣΕΠ: «Τα κανναβινοειδή στην καθημερινότητά μας»
Διαδικτυακό σεμινάριο για ιατρούς & φαρμακοποιούς στις 7/10
Η Διεθνής Φαρμακευτική Ομοσπονδία προωθεί τον εμβολιασμό στα φαρμακεία
Νέα δήλωση στρατηγικής από τον συμπρόεδρο της Επιτροπής Πολιτικής της FIP Luis Lourenco