Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


29 ΜΗΣΥΦΑ με νέες χονδρικές τιμές

10/2/2026 5:38:49 μμ
Από τη Haleon και τη LEO
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με νέες τιμές πωλούνται πλέον στη χονδρική μια σειρά από μη συνταγογραφούμενα σκευάσματα, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι αρκετά δημοφιλή.

 

Από τη Haleon αλλαγές ανακοινώθηκαν σε φάρμακα που αντιμετωπίζουν τα συμπτώματα λοιμώξεων, όπως το Comtrex Cold (στα 4,8€), τα ρινικά σπρέι Otrivin (κυμαίνονται περίπου στα 4-6€ ανάλογα με τη συσκευασία), το σιρόπι για τον βήχα Sinecod (5,97€), τα αναλγητικά Advil (περίπου 3-5€) και Panadol (περίπου 3-5€) αλλά και το Panmigran για τις ημικρανίες (5,8€). Επίσης νέα χονδρική τιμή απέκτησαν τα μασώμενα φάρμακα για το γαστρεντερικό Aludrox (3,46€) και Simeco (4,12€) αλλά και τα τζελ για τον τοπικό πόνο Voltarol (7-10€ περίπου) και την κρέμα Zoviduo (6,46€)για τον επιχείλιο έρπητα.

 

Η Leo ανακοίνωσε νέες χονδρικές τιμές σε τρία σκευάσματα: για τις δύο συσκευασίες της Skinoren για την ακμή (περίπου 9€) και για την αντιμυκητιασική κρέμα Travogen (5,87€).

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Απαιτείται σαφές νομοθετικό πλαίσιο, επισημαίνει ο Σύνδεσμος
Σύμφωνα με έρευνα στο Ηνωμένο Βασίλειο






Σχετικά άρθρα

Πρόστιμο σε φαρμακείο για τη μετάδοση μουσικής;
Το θέμα αναλύει η νομική σύμβουλος του Φ.Σ. Αττικής Σ. Αγγέλου
Φαρμακεία: Οι πωλήσεις φαρμάκων αυξήθηκαν κατά 7,6% το 2025
Σύμφωνα με στοιχεία του ΕΟΦ
ΠΦΣ: 'Aμεσα μέτρα για τις ελλείψεις, διαφορετικά στη δικαιοσύνη
Παρέμβαση του Συλλόγου σε εκδήλωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τις ελλείψεις φαρμάκων στην Ευρώπη