Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

20 χρόνια δράσης και προσφοράς των Φαρμακοποιών του Κόσμου

2/3/2018 3:50:14 μμ
Στο HELLAS PHARM, το Σάββατο 10 Μαρτίου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Οι «Φαρμακοποιοί του Κόσμου» σας περιμένουν στη γενέθλια εκδήλωση των 20 χρόνων που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της φαρμακευτικής έκθεσης HELLAS PHARM, το Σάββατο 10 Μαρτίου.

Ο ομότιμος καθηγητής Ν. Χούλης (φαρμακευτική Σχολή ΕΚΠΑ), ο καθηγητής Κ. Δεμέτζος (ΕΚΠΑ, ΕΦΕ), η Σ. Τζιτζίκου (πρόεδρος UNICEF), ο Ι. Μαρωνίτης (πρόεδρος Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων), ο Σ. Μπελώνης (πρόεδρος της ΟΣΦΕ), ο Κ.. Λουράντος (πρόεδρος ΦΣΑ), ο Η. Γιαννόγλου (γραμματέας ΦΣΑ), ο Ν. Κόλμαν (πρόεδρος της ΠΕΦ) και ο Ν. Κατσαρός (ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ) έχουν κληθεί να χαιρετίσουν το πολλαπλό έργο των «Φαρμακοποιών του Κόσμου», οι δράσεις των οποίων θα παρουσιαστούν από τον πρόεδρό τους, φαρμακοποιό και διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, Θωμά Μπαμπάλη.


Θα ακολουθήσουν βραβεύσεις ιδιωτών, εταιρειών και φορέων που υποστήριξαν και συνεχίζουν να είναι δίπλα στην ανθρωπιστική δράση της μη Κερδοσκοπικής Ανθρωπιστικής Οργάνωσης.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η φαρμακοβιομηχανία χρειάζεται περισσότερο στήριξη, όπως αναδείχθηκε στο 2ο ΣΦΕΕ Summit
Προανήγγειλε ο Αδ. Γεωργιάδης στο 2ο ΣΦΕΕ Summit






Σχετικά άρθρα

Τεχνητή νοημοσύνη στα φαρμακεία: Η PGEU ζητά σαφείς όρους και οδηγίες χρήσης
Να προωθηθεί ως εργαλείο υποστήριξης και όχι ως υποκατάστατο των φαρμακοποιών
Δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα φαρμακευτικής φροντίδας & ΑΙ
Για όσους φαρμακοποιούς εργάζονται σε φαρμακεία
Φ.Σ. Αττικής: Συλλογική σύμβαση με το Ταμείο Ορκωτών Λογιστών
Από 1η Ιουλίου οι φαρμακοποιοί-μέλη μπορούν να εκτελούν συνταγές των ασφαλισμένων
12 εκατ. ευρώ στα ταμεία των φαρμακείων
Με τη διακίνηση έως και 67 χιλιάδων συνταγών ΦΥΚ μηνιαίως