Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

2.532 επισκέπτες στο Hellas PHARM 2023

13/4/2023 8:52:15 πμ
Πραγματοποιήθηκε από τον Φ.Σ. Αττικής στις 8 & 9 Απριλίου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Φαρμακοποιοί, στελέχη της φαρμακευτικής αγοράς, βοηθοί φαρμακοποιών και φοιτητές Φαρμακευτικής έδωσαν το «παρών» στο φαρμακευτικό συνέδριο-έκθεση Hellas PHARM, που διοργάνωσε ο Φ.Σ. Αττικής στις 8 & 9 Απριλίου.


Στόχος του συνεδρίου ήταν να ασχοληθεί με όλα τα θέματα που αφορούν το φαρμακείο στην εποχή μετά την οξεία φάση της πανδημίας και τις αλλαγές που προκάλεσε.


Το συνεδριακό πρόγραμμα περιλάμβανε: Το στρογγυλό τραπέζι για «Το φαρμακείο μετά τις εκλογές: ελλείψεις φαρμάκων, υπηρεσίες, σχέσεις με το κράτος», όπου την εισαγωγική παρέμβαση έκανε ο Κωνσταντίνος Λουράντος, πρόεδρος Δ.Σ. Φ.Σ. Αττικής, ενώ συμμετείχαν οι Μπάμπης Καραθάνος, σύμβουλος Φαρμακευτικής Πολιτικής Υπουργού Υγείας, φαρμακοποιός, υποψήφιος βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μπασκόζος, πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας, συντονιστής του Τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Όλγα Οικονόμου, εκπρόσωπος του Τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Γιώτα Ταβουλάρη, υποψήφια βουλευτής Α’ Αθήνας εκ μέρους του ΚΚΕ και Γιάννης Χαραλαμπάκης, φαρμακοποιός, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΜΕΡΑ25, υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Πειραιά, οι οποίοι και παρουσίασαν τις θέσεις και τα προγράμματα των κομμάτων που εκπροσωπούσαν, και με συντονίστρια τη Νατάσσα Σπαγαδώρου, δημοσιογράφο του CNN Greece.


Τη συζήτηση παρακολούθησαν ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών & Περιφερειάρχης Αττικής Γεώργιος Πατούλης, ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Δρ. Αντώνιος Αυγερινός, η πρόεδρος της ΠΕΦΝΙ Δέσποινα Μακριδάκη, ο πρόεδρος του ΠΣΒΑΚ Θεόδωρος Γιαρμενίτης, ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΠΕΦ Βασίλειος Πενταφράγκας, καθώς και εκπρόσωποι φαρμακευτικών συλλόγων και συνεταιρισμών. 


Ακολούθησαν στρογγυλά τραπέζια και ομιλίες επιστημονικού και επαγγελματικού ενδιαφέροντος, ενώ οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 2.500.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και πέτυχαν σημαντική αύξηση των πωλήσεών τους από το 2023 στο 2024
Έρχεται 2η μετά τις ΗΠΑ, σύμφωνα με πρόσφατη ανάλυση της Citeline για το 2023






Σχετικά άρθρα

IQVIA: 100 εκατ. συνταγές εκτελέστηκαν το 2023 από παράνομα e-pharmacies των ΗΠΑ
Οι Αμερικανοί ωθούνται σε αυτά για οπιοειδή και GLP-1
Ο αντίκτυπος της FIP σε όλον τον κόσμο
Δημοσιεύτηκε η ετήσια έκθεση της Διεθνούς Φαρμακευτικής Ομοσπονδίας
Ελλείψεις φαρμάκων: Χειρότερο το πρόβλημα το 2024 έναντι του 2023
Σύμφωνα με δημοσκόπηση σε φαρμακεία της Αγγλίας