Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Υγεία & Επιστήμη

τελευταία νέα


18th EPSA Autumn Assembly

20/10/2022 7:08:08 μμ
Το πανευρωπαϊκό συνέδριο φοιτητών φαρμακευτικής για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το πανευρωπαϊκό συνέδριο 18th EPSA Autumn Assembly 2022, που διοργανώνεται από την Ένωση Φοιτητών Φαρμακευτικής Ελλάδος (ΕΦΦΕ) - Greek Pharmaceutical Students’ Federation (G.P.S.F.), υπό την καθοδήγηση και τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης Φοιτητών Φαρμακευτικής (EPSA), θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Τιτάνια, 1-6 Νοεμβρίου 2022.
Το συνέδριο θα καλύψει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων σχετικό με τις εξελίξεις στο θέμα «Omics - the future is now» και θα φέρει σε επαφή φοιτητές Φαρμακευτικής από όλη την Ευρώπη, στοχεύοντας στην ανταλλαγή απόψεων, καινοτόμων ιδεών και προβληματισμών, σε ευθυγράμμιση με το στόχο της EPSA «να φέρει τη φαρμακευτική, τη γνώση και τους φοιτητές μαζί». 

Επίσης, θα ενισχύσει την επικοινωνία των φοιτητών με τους επαγγελματίες του χώρου στην Ελλάδα. Στο συνέδριο θα συμμετέχουν διακεκριμένοι επιστήμονες του χώρου τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, αλλά και φοιτητές. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα συμπόσιο επιστημονικού χαρακτήρα με ομιλίες και στρογγυλή τράπεζα, καθώς και παράλληλες συνεδρίες με workshops, trainings και public health campaign για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για το διαβήτη σε δημόσιο χώρο. Επίσης θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις σε εταιρείες και σε ίδρυμα παροχής κοινωνικών υπηρεσιών, καθώς και η Γενική Συνέλευση των Μελών Ομάδων της ΕPSA. Παράλληλα, θα υπάρχει κοινωνικό πρόγραμμα ώστε οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν καλύτερα τον πολιτισμό της Ελλάδας, αλλά και να έρθουν σε επαφή με τους πολιτισμούς των άλλων χωρών.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα
Διασφαλίζοντας την επάρκεια σε Ελλάδα και Ευρώπη






Σχετικά άρθρα

Δωρεάν μετρήσεις πίεσης σε 18 πόλεις της Ελλάδας
Στο πλαίσιο του May Measurement Month
Επηρεασμένη πνευμονική λειτουργία και κακό έλεγχο του άσθματος δείχνει έρευνα της ΕΠΕ
Καταγράφεται αυξημένη χρήση κορτικοστεροειδών από το στόμα, παρά τη διαδεδομένη χρήση βιολογικών παραγόντων
Podcast «Πες ΜΑΣ ΤΟ»: Νέος κύκλος επεισοδίων
Από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού 'Αλμα Ζωής
Παγκόσμια Ημέρα Ιδιοπαθών Φλεγμονωδών Νοσημάτων του Εντέρου
Ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση για το κοινό