Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Υγεία & Επιστήμη

τελευταία νέα

Ποιες εξετάσεις και επεμβάσεις δεν γίνονται νόμιμα στην Ελλάδα;
Επιστολή καμπανάκι από την Ελληνική Ακτινολογική Εταιρεία

13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών

20/11/2024 2:49:43 μμ
«Οι Ασθενείς ως Σύμμαχοι: Διαμορφώνοντας Σήμερα το Αύριο της Υγείας»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, το 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών έρχεται να ανοίξει νέους δρόμους και να αναδείξει την ανάγκη για ακόμα πιο ενεργή συμμετοχή των ασθενών στη διαμόρφωση του αύριο της υγείας.


Ο τίτλος του φετινού συνεδρίου αναδεικνύει αυτήν την αναγκαιότητα: «Οι Ασθενείς ως Σύμμαχοι: Διαμορφώνοντας Σήμερα το Αύριο της Υγείας», θέτοντας στο επίκεντρο των εργασιών το διάλογο για το παρόν και το μέλλον της υγείας στη χώρα μας. Το συνέδριο τελείται υπό την αιγίδα του υπουργείου Υγείας και οι εργασίες του θα πραγματοποιηθούν Πέμπτη 21 & Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο Novotel/Αίθουσα Νύμφες, (Μιχαήλ Βόδα 4, Αθήνα).


Στο συνέδριο θα δώσει δυναμικό «παρών» το σύνολο της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, πολιτικών κομμάτων, της ακαδημαϊκής και επιστημονικής κοινότητας, καθώς και συλλόγων ασθενών και όλοι θα ενώσουν τις φωνές τους, συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας συλλογικής προσέγγισης για το μέλλον του συστήματος υγείας στη χώρα μας. Το συνέδριο θα φιλοξενήσει ένα πλούσιο πρόγραμμα με στόχο την αλληλεπίδραση, τη διαβούλευση και τη συνδιαμόρφωση πολιτικών για την υγεία.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Καμπάνια ενημέρωσης ξεκινά η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία
Ανακοίνωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης της Αυτοκτονίας






Σχετικά άρθρα

588 φάρμακα κατά της παχυσαρκίας σε ανάπτυξη
Η κατηγορία εισέρχεται για 1η φορά στις πρώτες 10 ενδείξεις του R&D
Σε ολοένα μεγαλύτερες διαστάσεις η παραπληροφόρηση για τη στοματική υγεία
Καμπάνια ενημέρωσης ξεκινά η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία
Ποιες εξετάσεις και επεμβάσεις δεν γίνονται νόμιμα στην Ελλάδα;
Επιστολή καμπανάκι από την Ελληνική Ακτινολογική Εταιρεία
Bausch + Lomb: Νέα έρευνα για την ξηροφθαλμία και την εμμηνόπαυση
Αναδεικνύει την ανάγκη για ευρύτερη ενημέρωση των γυναικών