Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ υπέρμαχος της δια βίου εκπαίδευσης

11/7/2023 8:55:11 μμ
Πραγματοποιεί σχετικές δράσεις για τους φαρμακοποιούς και τους εργαζομένους του
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η αναζήτηση γνώσης και η απρόσκοπτη προσφορά της αποτελεί βασικό μέλημα του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ. Στο πλαίσιο αυτό, έχει εντάξει τη δια βίου εκπαίδευση στην κουλτούρα του, τόσο σε σχέση με τους εργαζομένους του, όσο και σε σχέση με τα φαρμακεία του. 

Έτσι, το Σάββατο 17/06/2023 πραγματοποιήθηκε, στις κεντρικές εγκαταστάσεις του ομίλου στο Περιστέρι, εκπαίδευση Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) από κλιμάκιο του ΕΚΑΒ. Η πρώτη ομάδα εργαζομένων που συμμετείχε ανταποκρίθηκε με μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό, ανοίγοντας έτσι το δρόμο επέκτασης της εν λόγω εκπαίδευσης σε όλο το προσωπικό του ομίλου, από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι με αφορμή αυτή την εκπαίδευση, κάθε εταιρεία του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ εφοδιάστηκε με απινιδωτή.

Παράλληλα διεξαγόταν, για περισσότερο από ένα μήνα, ένας κύκλος εκπαιδεύσεων για τα φαρμακεία Green Pharmacy ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, με θέμα: «Τα μυστικά επικοινωνίας και εξυπηρέτησης στο φαρμακείο». Στόχος ήταν η αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει το σύγχρονο φαρμακείο μέσα από την εξατομικευμένη προσέγγιση του πελάτη, χρησιμοποιώντας τις τεχνικές του λόγου και την ενσυναίσθηση, ανταποκρινόμενοι έτσι στις ανάγκες του. Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα έλαβε θετικότατη αξιολόγηση από τους συμμετέχοντες, τόσο για το περιεχόμενό του, όσο και για την εκπαιδεύτρια, η οποία έχει επιλεγεί ως εισηγήτρια για τον κλάδο του φαρμακείου και από την TUV HELLAS. 

Στο website του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ μπορείτε να μάθετε περισσότερα και να δείτε φωτογραφίες από τις πρόσφατες εκπαιδευτικές δράσεις του.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Νέα συστήματα που επιτρέπουν την ουσιαστική επικοινωνία
Με αφορμή την πρόσφατη γυναικοκτονία, ένα φαρμακείο στο Ίλιον δηλώνει ότι είναι «εδώ» να στηρίξει






Σχετικά άρθρα

Φαρμακοποιός δίνει μαθήματα γαληνικών σε μαθητές Λυκείου
Ενθουσιασμένα τα παιδιά από την εμπειρία του εργαστηρίου
Οι στρατηγικές εμβολιασμού στα φαρμακεία το θέμα Συνόδου στη Χάγη
Διοργανώνεται από τη Διεθνή Φαρμακευτική Ομοσπονδία (FIP)
Πληθαίνουν οι αποφάσεις υπέρ των θέσεων στάθμευσης μπροστά στα φαρμακεία
Το μέτρο προωθείται τώρα και σε δήμο του νομού Πέλλας
Φαρμακεία: Τσουχτερά τα πρόστιμα για τους παραβάτες των αργιών του Πάσχα
Κλειστά θα πρέπει να παραμείνουν τα φαρμακεία και στις 7 Μαΐου