Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
ημερολόγιο φαρμακευτικών εκδηλώσεων

τελευταία νέα


27/2/ 3η επαγγελματική ημερίδα ΣΥ.ΦΑ.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

4/2/2016 12:07:50 μμ
Για πρώτη φορά, ανοιχτή εκδήλωση για το κοινό «Ζήσε με υγεία»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος


 Ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Θεσσαλονίκης, μετά τη μεγάλη επιτυχία των ημερίδων για τους φαρμακοποιούς, με θέμα «Επιχειρηματικές λύσεις και προοπτικές για το φαρμακείο», διοργανώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά την 3η επαγγελματική ημερίδα του, το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016, στο Porto Palace Hotel, στη Θεσσαλονίκη.

Φέτος, για πρώτη φορά, στο πλαίσιο της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση για όλους του πολίτες, με θέμα «Ζήσε με υγεία», το πρωί του Σαββάτου 27.2.2016, από τις 10:00 έως τις 13:30.


Τα θέματα που θα αναπτυχθούν, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για το κοινό, αφορούν στο τι πρέπει να γνωρίζουμε τόσο για την πρόληψη όσο και για την αντιμετώπιση χρόνιων παθήσεων, όπως η υπέρταση, η υπερχοληστεροναιμία και οι καρδιοπάθειες, καθώς και ο σακχαρώδης διαβήτης.


Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, θα διεξαχθεί η επαγγελματική ημερίδα που απευθύνεται μόνο στους φαρμακοποιούς και έχει ως στόχο την ενημέρωσή τους για θέματα που άπτονται της επιστημονικής τους υπόστασης και της επιχειρηματικής δραστηριότητάς τους.


Με τον τρόπο αυτό, σε μια εποχή αναβάθμισης του συμβουλευτικού ρόλου του φαρμακοποιού και της προβολής των υπηρεσιών από το φαρμακείο, ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Θεσσαλονίκης ανοίγει δρόμους ουσιαστικής επικοινωνίας φαρμακοποιών-κοινού και κοινωνικής προσφοράς προς τους πολίτες.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η εφορία ήδη «κυνηγάει» τις επιχειρήσεις που δεν έχουν διασυνδεθεί
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών






Σχετικά άρθρα

7η Διημερίδα & Έκθεση
Σάββατο 5 & Κυριακή 6 Μαρτίου 2016 - 08:30 έως 20:30
28-29/11: 1ο Πανθεσσαλικό φαρμακευτικό συνέδριο
Με θέμα: «Φαρμακείο και πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας – ο ρόλος του φαρμακοποιού»
25/10: Εναλλακτικές προσεγγίσεις στην υγεία
2ο Forum + Έκθεση που θα διεξαχθεί στη Λάρισα