Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Τέχνη & πολιτισμός

τελευταία νέα

Βγήκε η εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ για την υποβολή των συνταγών
Πρέπει να επικαιροποιηθούν τα προγράμματα των φαρμακείων, επισημαίνει ο ΦΣΘ
1,6 δισ. ευρώ πληρώσαμε από την τσέπη μας για φάρμακα το 2021
Σύμφωνα με μελέτη του ΙΟΒΕ για λογαριασμό του ΣΦΕΕ

Προσφορά 1.6 εκατ. ευρώ την τελευταία 8ετία για κοινωνικά προγράμματα από την Bayer Cares

29/4/2015 11:41:08 πμ
Μια σειρά απο κοινωνικές δράσεις χρηματοδοτεί η εταιρεία
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Συνεχώς διευρυνόμενο είναι το Διεθνές Πρόγραμμα Εθελοντισμού της εταιρίας Bayer, η οποία μόνο για το 2015 αποφάσισε να χρηματοδοτήσει με ποσό έως και 5.000 ευρώ 78 έργα σε 42 χώρες.Το Ίδρυμα Bayer Cares άλλωστε, υποστηρίζοντας παγκοσμίως τις εθελοντικές προσπάθειες των εργαζομένων με κοινωνική ευαισθησία, από το 2007 έως και σήμερα έχει προσφέρει συνολικά 1,6 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση 433 έργων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Είναι ενδεικτικό πως η επιτροπή επιλογής του ιδρύματος Bayer Cares προσφέρει συνολική χρηματοδότηση ύψους 280.000 ευρώ για την εκπόνηση έργων, με τα οποία οι εργαζόμενοι του ομίλου Bayer με εθελοντική προσφορά προσπάθησαν μέσα στο 2014 να βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσης στις χώρες όπου εργάζονται, στοχεύοντας στη βελτίωση της φροντίδας υγείας, την καλυτέρευση των προοπτικών εκπαίδευσης και την ανακούφιση κοινωνικών αναγκών.


Στην Ελλάδα


Ανάμεσα στα 78 αυτά υποστηρικτικά προγράμματα, πρέπει να σημειωθεί, περιλαμβάνεται και η εθελοντική προσφορά των εργαζομένων της Bayer Ελλάς, με προσφορά τροφίμων, ειδών προσωπικής υγιεινής, ενδυμάτων, παιχνιδιών και σχολικών ειδών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αχαρνών.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αχαρνών εξυπηρετεί πάνω από 150 οικογένειες που χρίζουν βοήθειας και έχουν πρόσβαση σε αγαθά, τα οποία προέρχονται ως επί το πλείστον από δωρεές. Τα άτομα που προσέρχονται καθημερινά στο συσσίτιο ξεπερνούν τα 120, ενώ οι καταγεγραμμένοι δικαιούχοι (τακτικοί και περιοδικοί) των παροχών και προσφορών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής ξεπερνούν τους 2.800.

"Η εθελοντική δέσμευση των εργαζομένων στην Bayer Ελλάς είναι εντυπωσιακή. Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι για την αναγνώριση των προσπαθειών μας από το ίδρυμα Bayer Cares και για την επιπλέον υποστήριξη που εξασφαλίσαμε για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αχαρνών. Θα συνεχίσουμε αυτό το έργο μας, ώστε ακόμα και έξω από τον εργασιακό χρόνο και χώρο, να 'ζούμε' την αποστολή μας «Bayer: Επιστήμη Για Μια Καλύτερη Ζωή» με υποδειγματικό τρόπο" ανέφερε η Communications Manager της εταιρίας και υπεύθυνη συντονισμού των εθελοντικών δράσεων των εργαζομένων, κα Σόνια Μουσαβερέ.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η εταιρεία πρωτοπορεί και δημιουργεί ενημερωτικό portal για όσα απασχολούν τους ασθενείς


Σχετικά άρθρα

Chiesi Hellas: Ακολουθώντας το όνειρο με κλειστά μάτια
Ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης, Νάσος Γκαβέλας, πρωταγωνιστής στην πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης για τις σπάνιες παθήσεις
Bristol Myers Squib: «Το να βοηθήσεις όσους χρειάζονται αίμα, τώρα έγινε παιχνιδάκι!»
Συνεχίζεται για 2η χρονιά η καμπάνια ευαισθητοποίησης της εταιρείας για τη θαλασσαιμία και την εθελοντική αιμοδοσία
CSL Behring: Διαδικτυακή καμπάνια για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη
Αποσκοπεί στη διάδοση του μηνύματος ότι η αιμοδοσία είναι γνήσια πράξη αλληλεγγύης και συνεισφοράς