Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Vichy: Δερματολογικό σαμπουάν Dercos Andi-Dandruff DS κατά της πιτυρίδας

25/7/2023 12:48:41 πμ
Και ολοκληρωμένο Δερμοκαλλυντικό Πρωτόκολλο για την τριχόπτωση
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Απευθυνόμενη σε όλους όσοι ταλαιπωρούνται από πιτυρίδα, είτε άντρες είτε γυναίκες, το Dercos Andi-Dandruff DS προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα με βέλτιστη ανοχή, ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις πιτυρίδας, ενώ είναι κατάλληλο ακόμα και για το ευαίσθητο τριχωτό.

Παράλληλα, χάρη στην εξειδίκευσή της στο τριχωτό και τα μαλλιά, σε συνεργασία με δερματολόγους, η Dercos ανέπτυξε ένα ολοκληρωμένο δερμοκαλλυντικό πρωτόκολλο για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, που αποτελείται από το δυναμωτικό σαμπουάν Energy+ και το πρόγραμμα Aminexil Clinical 5. Το πρωτόκολλο είναι εμπλουτισμένο με πανίσχυρα δερματολογικά ενεργά συστατικά που συμβάλλουν στην καταπολέμηση της τριχόπτωσης και ταυτόχρονα δίνουν δύναμη και όγκο στα μαλλιά. Είναι κατάλληλο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες με ευαίσθητο τριχωτό κεφαλής, ενώ παράλληλα είναι υποαλλεργικό.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για ορατή αύξηση όγκου και επαναφορά του νεανικού δερματικού ιστού






Σχετικά άρθρα

Η γαλλική μάρκα δερμοκαλλυντικών SVR στην ελληνική αγορά
Κυκλοφορεί από την Joign Pharma
Bionike: Νέα σειρά My Age Diamond με κρέμα και ορό ανάπλασης
Κυκλοφορεί από την Euromed A.E.
Νέο Zerogas από τη ZARBIS
'Αμεση και φυσική λύση κατά του φουσκώματος και των αερίων