Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Θα το βρείτε στα φαρμακεία

τελευταία νέα


V-VEIN της HealthAid / από τη Pharma Center

9/10/2013 1:13:05 μμ
Για την ανακούφιση των ποδιών από τα προβλήματα της κακής κυκλοφορίας του αίματος
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

 

 

Το V-Vein είναι μια αποτελεσματική φυτική σύνθεση για την ανακούφιση των ποδιών από τα προβλήματα που προκαλεί η κακή κυκλοφορία του αίματος (πρήξιμο, αίσθημα βάρους, κούραση, πόνο κλπ.).

Το V-Vein διατηρεί υγιές το κυκλοφορικό σύστημα, προλαμβάνει το σχηματισμό κιρσών και ανακουφίζει τα πόδια από την πολύωρη ορθοστασία. Περιέχει Ginkgo Biloba (αντιοξειδωτικό, για τη σωστή ροή του αίματος), Ginger (αντιφλεγμονώδες, τονώνει όλους τους ιστούς και το κυκλοφορικό), Citrus bioflavonoid & Grape Seed (βιοφλαβονοειδή, για την υγεία και προστασία των τριχοειδών αγγείων), Bilberry (εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και τις τοξίνες, προωθεί την κυκλοφορία), Cayenne & Bromelain (με αντιπηκτική δράση, εμποδίζουν τον σχηματισμό θρόμβων), Vitamin C (βοηθάει στην κυκλοφορία του αίματος, ελαττώνει τη συγκόλληση των αιμοπεταλίων).

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Αναδεικνύοντας τον επιστημονικό του ρόλο και τη συμβολή του στη βελτίωση της υγείας
Η Λίλιαν Ατσάλη, Παθολόγος - Λοιμωξιολόγος, Αναπληρώτρια Διευθύντρια ΓΆ Παθολογικής Κλινικής του Metropolitan General εξηγεί πώς λειτουργούν






Σχετικά άρθρα

DAKTARIN® / από τη Johnson & Johnson Consumer
Oλοκληρωμένη θεραπεία για τις δερματικές μυκητιάσεις των ποδιών
ANTISPOT ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ & ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ / από την Κορρές
Η σειρά περιποίησης χεριών της Κορρές ολοκληρώνεται με δύο νέες λύσεις που καλύπτουν με φυσικό τρόπο διαφορετικές ανάγκες: Antispot Κρέμα Χεριών κατά των πανάδων με SPF15 και Θρεπτική Κρέμα Χεριών, ιδανική για ξηρά/ σκασμένα χέρια.
V-VEIN / της HealthAid / από τη Pharma Center S.A.
Για την ανακούφιση των ποδιών από προβλήματα κακής κυκλοφορίας
ANTISTAX LEG MASSAGE CREAM / από την Boehringer Ingelheim
Κρέμα μασάζ, με συνδυασμό ευεργετικών συστατικών για ξεκούραστα πόδια