Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals

UNI-PHARMA & InterMed: Σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ αναλαμβάνουν δράση για τους πρόσφυγες

3/3/2022 11:49:53 μμ
Προκειμένου να τους βοηθήσουν να επανενταχθούν στην κοινωνία και στην αγορά εργασίας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η πρόεδρος και CEO των φαρμακοβιομηχανιών UNI-PHARMA & InterMed και πρόεδρος του UN Global Compact Network Hellas Ιουλία Τσέτη συναντήθηκε με την αντιπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα, Maria Clara Martin, προκειμένου να συζητήσουν αλλά και να ενεργοποιήσουν στοχευμένες δράσεις για τους πρόσφυγες.

Στον απόηχο των δραματικών γεγονότων που βιώνουμε τις τελευταίες ημέρες στην Ουκρανία, η ανάληψη δράσης πρέπει να είναι στοχευμένη, άμεση αλλά και συντονισμένη. Οι ενέργειες των UNI-PHARMA & InterMed με τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΗΕ, όπως η Ύπατη Αρμοστεία, είναι άμεσες γιατί όταν άνθρωποι εκτοπίζονται από τα σπίτια και τη χώρα τους βίαια λόγω συρράξεων, οι επίσημοι θεσμικοί φορείς του κοινωνικού διαλόγου χρειάζεται να συμπλέουν και να συνδράμουν με βιώσιμες λύσεις προς όφελος των ανθρώπων. 

Οι δύο κυρίες Maria Clara Martin και Ιουλία Τσέτη με τις ομάδες τους, ανταλλάσσοντας απόψεις για τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας σε πανευρωπαϊκή κλίμακα, δεσμεύτηκαν να υλοποιήσουν από κοινού δράσεις με στόχο τόσο τη βοήθεια των προσφύγων όσο και την ομαλή ένταξή τους στην κοινωνία και στην αγορά εργασίας. Προς την κατεύθυνση αυτή, οι δύο πλευρές είναι έτοιμες να συνεργαστούν με τις αρμόδιες ελληνικές αρχές, τους οργανισμούς της κοινωνίας των πολιτών και τον ιδιωτικό τομέα.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στα βραβεία «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»
Και έλαβε Platinum βραβείο Olymp Awards στο Μέλι «Το Μέγιστον»






Σχετικά άρθρα

Bristol Myers Squibb: Δημιουργεί νέα spin-off εταιρεία
Με 5 φάρμακα για αυτοάνοσα νοσήματα στο χαρτοφυλάκιό της
Συνεργασία-ορόσημο μεταξύ της ελληνικής Rafarm και της Cleveland Clinic
Με αντικείμενο την ανάπτυξη μιας νέας θεραπείας των ουλών κερατοειδούς
H YOUTH LAB. στα Duty Free των Αθηνών, Θεσσαλονίκης & Ηρακλείου
Μια νέα, Travel Retail εποχή ξεκινά για το ελληνικό brand δερμοκαλλυντικών
GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals