Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Tikun Olam Europe: Δυναμική παρουσία στο 4ο Συνέδριο Φαρμακοποιών Πελοποννήσου

5/10/2023 3:30:35 πμ
Η εταιρεία υποστηρίζει τις υπηρεσίες υγείας στο φαρμακείο
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Tikun Olam Europe έδωσε το «παρών» στο 4ο Συνέδριο Φαρμακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου με την ομιλία του Γενικού Διευθυντή της εταιρείας, Δημήτρη Μωραΐτη, με τίτλο «Tikun Olam: Η 1η εταιρεία Φαρμακευτικής Κάνναβης».


Ο Δ. Μωραΐτης ξεκίνησε την ομιλία του συνοψίζοντας τη φιλοσοφία, την ιστορία και την επιτυχημένη διαδρομή της Tikun Olam και στη συνέχεια ανέλυσε την επένδυση που έγινε στη χώρα και το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο, το οποίο περιλαμβάνει τελικά προϊόντα φαρμακευτικής κάνναβης και συμπληρώματα διατροφής CBD.


Επιπροσθέτως, υπογράμμισε τις δύο στρατηγικές συνεργασίες που σύναψε η εταιρεία με τη PHARMASERVE για τη διανομή των προϊόντων TIKUN CBD στα φαρμακεία και με τη LAVIPHARM για τη διανομή της σειράς Lifelab CBD, καθώς και τις δυο συνταγογραφούμενες προϊοντικές σειρές φαρμακευτικής κάνναβης που θα είναι διαθέσιμες από τις αρχές του 2024.


Στην ομιλία του σημείωσε: «Αναγνωρίζοντας την αξία, την προσφορά και το σπουδαίο ρόλο των φαρμακοποιών για το κοινωνικό σύνολο, στόχος μας είναι η υποστήριξή τους, η διατήρηση του καναλιού επικοινωνίας και η συνεχής ενημέρωση για τις εξελίξεις του κλάδου, τις δραστηριότητες της εταιρείας και το διαθέσιμο προϊοντικό χαρτοφυλάκιο, ώστε να προσφέρουν τελικά προϊόντα φαρμακευτικής κάνναβης υψηλής ποιότητας, διασφαλίζοντας ότι οι ασθενείς τους θα έχουν πρόσβαση σε ασφαλή και αποτελεσματικά φαρμακευτικά σκευάσματα».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Αιχμές για λανθασμένες προτεραιότητες του υπ. Υγείας από τον βουλευτή Παύλο Πολάκη


Σχετικά άρθρα

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ βρίσκεται δίπλα στην εκπαίδευση και των μαθητών!
Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
FAMAR: Μεγάλες επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
Κώστας Παπαγιάννης: Οι φαρμακευτικές εταιρείες οφείλουν να μετασχηματιστούν ενόψει των μελλοντικών προκλήσεων
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία
Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην 1η Έκθεση Logistics and Transports
Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος