Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

Τι κερδίζει το χονδρεμπόριο από τα φάρμακα
Πώς διανέμονται οι τζίροι σύμφωνα με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φαρμακαποθηκαρίων
Φαρμακαποθηκάριοι: Οι 9 φαρμακευτικές εταιρείες που υπο-εφοδιάζουν την αγορά
Να θεσπιστεί υποχρεωτική, e-συνταγογράφηση στη θετική λίστα

Tikun Olam Ελλάδος: Η 1η εταιρεία Φαρμακευτικής Κάνναβης στην Ελλάδα επιλέγει τις λύσεις Entersoft

22/7/2022 12:18:13 πμ
Για την παρακολούθηση της παραγωγικής διαδικασίας από τη φύτευση και την παραγωγή έως τη διάθεση του προϊόντος
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η παρουσία της Tikun Olam στην Ευρώπη ξεκίνησε στην Ελλάδα το 2018, αξιοποιώντας τη δυναμική που έχει η χώρα να εξελιχθεί σε διεθνές κέντρο παραγωγής σκευασμάτων φαρμακευτικής κάνναβης, με το μεγαλύτερο μέρος να προορίζεται για εξαγωγές σε ευρωπαϊκές χώρες. 

Με συνολική επένδυση ύψους €40εκ, η TIKUN Europe έχει δημιουργήσει -σε έκταση 56.000m2 στην Κόρινθο- τη μεγαλύτερη στην Ευρώπη παραγωγική μονάδα του κλάδου και επέλεξε τις λύσεις Entersoft για την παρακολούθηση της παραγωγικής διαδικασίας από τη φύτευση και την παραγωγή έως τη διάθεση του προϊόντος.

Μέσα από την υιοθέτηση των καινοτόμων πληροφοριακών συστημάτων Entersoft ERP, WMS, MPS/MRP, καθώς και κυκλώματος Παραγωγής, η Tikun Olam ελέγχει άμεσα τους χρόνους κάθε σταδίου παραγωγής που χειρίζονται οι γεωπόνοι, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στη δημιουργία διαδικασιών ποιοτικού ελέγχου λόγω της ιδιαίτερης φύσης του προϊόντος, με έγκαιρο προγραμματισμό αγοράς των πρώτων υλών, διαχείριση παραλαβών πρώτων υλών, πλάνο παραγωγής, διαχείριση αποθήκης, χωροταξίας και οργάνωση αποστολών.

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Γιαννόπουλο, Chief Operation Officer στην Tikun Olam Ελλάδος: «Η συνεργασία μας με την Entersoft μας έδωσε τη δυνατότητα να έχουμε στη διάθεσή μας μια ενιαία πλατφόρμα με cross λειτουργικότητες, κεντρικό έλεγχο και έγκαιρη και αξιόπιστη διάχυση πληροφόρησης για τη διαχείριση ενός τόσο ευαίσθητου στο χρόνο προϊόντος όπως η φαρμακευτική κάνναβη. Τα αποτελέσματα της επένδυσης ήταν αντάξια των προσδοκιών μας καθώς το νέο πληροφοριακό σύστημα καλύπτει με ευέλικτο τρόπο τις υπάρχουσες ανάγκες, διαθέτοντας τεχνολογικές υποδομές και επεκτασιμότητα ώστε να καλύψει και τις μελλοντικές».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Οι GSK, Johnson & Johnson και AstraZeneca φιγουράρουν πρώτες


Σχετικά άρθρα

Βράβευση της ΒΙΑΝΕΞ για τη διαχρονική της προσφορά στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία
Η βράβευση δόθηκε από το ΕΚΠΑ σε ειδική εκδήλωση
Pfizer Hellas Band: Μια ιδιαίτερη εορταστική μουσική βραδιά
Από την Emfasis Foundation και το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
Συνδυαστικά εμβόλια γρίπης & Covid-19 ετοιμάζουν μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες
Ενώ προβλέπουν ότι ο εμβολιασμός κατά του Sars-Cov-2 θα γίνει ετήσιος