Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Tikun Olam Ελλάδος: Η 1η εταιρεία Φαρμακευτικής Κάνναβης στην Ελλάδα επιλέγει τις λύσεις Entersoft

22/7/2022 12:18:13 πμ
Για την παρακολούθηση της παραγωγικής διαδικασίας από τη φύτευση και την παραγωγή έως τη διάθεση του προϊόντος
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η παρουσία της Tikun Olam στην Ευρώπη ξεκίνησε στην Ελλάδα το 2018, αξιοποιώντας τη δυναμική που έχει η χώρα να εξελιχθεί σε διεθνές κέντρο παραγωγής σκευασμάτων φαρμακευτικής κάνναβης, με το μεγαλύτερο μέρος να προορίζεται για εξαγωγές σε ευρωπαϊκές χώρες. 

Με συνολική επένδυση ύψους €40εκ, η TIKUN Europe έχει δημιουργήσει -σε έκταση 56.000m2 στην Κόρινθο- τη μεγαλύτερη στην Ευρώπη παραγωγική μονάδα του κλάδου και επέλεξε τις λύσεις Entersoft για την παρακολούθηση της παραγωγικής διαδικασίας από τη φύτευση και την παραγωγή έως τη διάθεση του προϊόντος.

Μέσα από την υιοθέτηση των καινοτόμων πληροφοριακών συστημάτων Entersoft ERP, WMS, MPS/MRP, καθώς και κυκλώματος Παραγωγής, η Tikun Olam ελέγχει άμεσα τους χρόνους κάθε σταδίου παραγωγής που χειρίζονται οι γεωπόνοι, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στη δημιουργία διαδικασιών ποιοτικού ελέγχου λόγω της ιδιαίτερης φύσης του προϊόντος, με έγκαιρο προγραμματισμό αγοράς των πρώτων υλών, διαχείριση παραλαβών πρώτων υλών, πλάνο παραγωγής, διαχείριση αποθήκης, χωροταξίας και οργάνωση αποστολών.

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Γιαννόπουλο, Chief Operation Officer στην Tikun Olam Ελλάδος: «Η συνεργασία μας με την Entersoft μας έδωσε τη δυνατότητα να έχουμε στη διάθεσή μας μια ενιαία πλατφόρμα με cross λειτουργικότητες, κεντρικό έλεγχο και έγκαιρη και αξιόπιστη διάχυση πληροφόρησης για τη διαχείριση ενός τόσο ευαίσθητου στο χρόνο προϊόντος όπως η φαρμακευτική κάνναβη. Τα αποτελέσματα της επένδυσης ήταν αντάξια των προσδοκιών μας καθώς το νέο πληροφοριακό σύστημα καλύπτει με ευέλικτο τρόπο τις υπάρχουσες ανάγκες, διαθέτοντας τεχνολογικές υποδομές και επεκτασιμότητα ώστε να καλύψει και τις μελλοντικές».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στις 25 και 26 Μαΐου 2024 από την Aristotle Team of Pharmacy
Η εταιρεία στρέφεται και σε νέες αγορές χωρών που αναγνωρίζουν τα οφέλη της φαρμακευτικής κάνναβης για τους ασθενείς τους






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών