Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Τα βραβεία Humanizing Health από την TEVA επιστρέφουν δυναμικά

22/5/2024 5:04:18 πμ
Άνοιξαν οι εγγραφές για τις υποψηφιότητες
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


H TEVA για ακόμη μια χρονιά διοργανώνει τα βραβεία θεσμός Humanizing Health και καλεί Μη Κερδοσκοπικούς Φορείς, που δραστηριοποιούνται στον χώρο της υγείας, να καταθέσουν υποψηφιότητα. 


Φέτος, η TEVA θα βραβεύσει για 4η συνεχή χρονιά έξι διαφορετικές πρωτοβουλίες που αφορούν τη φροντίδα των ασθενών συνανθρώπων μας και των φροντιστών τους. Μέχρι σήμερα, η ΤEVA έχει αναγνωρίσει και επιβραβεύσει 18 δράσεις που έχουν στόχο να βελτιώσουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των ασθενών. 


Σε όλες τις διοργανώτριες χώρες οι νικητές που υλοποιούν δυναμικές κοινωνικές πρωτοβουλίες, προσφέροντας πάντα κάτι παραπάνω στους ασθενείς και στο οικογενειακό τους περιβάλλον, το οποίο αποτελεί τους άτυπους φροντιστές τους. Υποψηφιότητες υποβάλλονται έως την Κυριακή 30/6/24 εδώ.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σχολιασμός του επικεφαλής της «Προοπτικής για το Φαρμακείο του αύριο»
Στοχεύουν τώρα και σε άλλα κομβικά ψηφιακά εργαλεία της δημόσιας υγείας






Σχετικά άρθρα

Novo Nordisk: Το χάπι σεμαγλουτίδης έλαβε έγκριση στην Ε.Ε.
Θα κυκλοφορήσει πιθανότατα εντός του 2026
Sobi: Στην πρώτη θέση της διεθνούς αξιολόγησης PatientView
Για τις αιμορραγικές διαταραχές
Ο Όμιλος Τσέτη στους Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026
Απέσπασε το Βραβείο «Ανάπτυξης & Επενδύσεων»
Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ: Για 8η συνεχή χρονιά στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»
Διακρίθηκε με τον τίτλο «Πρωταγωνιστής Κλάδου – Φαρμακαποθήκες»