Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Συνέντευξη του Α. Λοβέρδου στο healthview.gr

25/4/2012
«Έγινα λογιστής της Υγείας αντί να είμαι υπουργός Υγείας και Πρόληψης»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Δέκα μέρες πριν τις εκλογές, ο νυν υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, μιλάει στο healthview.gr και υπερασπίζεται το έργο που έγινε τους 20 μήνες της θητείας του στο Υπουργείο.


Δηλώνει ότι «στάθηκε απέναντι στα συμφέροντα», μιλάει για το «νοικοκύρεμα», προειδοποιεί για άλλα μέτρα αν η συνταγογράφηση με δραστική οδηγήσει σε υποκατάσταση και θεωρεί ότι κλείνει η «μαύρη τρύπα» στο χώρο της Υγείας: «…επί των ημερών μου έγιναν μεγάλες δομικές αλλαγές και δημιουργήθηκαν τα απαραίτητα εργαλεία για τον έλεγχο και σωστή λειτουργία του συστήματος… Αν άρχιζα σήμερα τη θητεία μου στο υπουργείο Υγείας δεν θα άλλαζα την ταχύτητα εφαρμογής των αλλαγών. Δυστυχώς οι καιροί δεν μας επιτρέπουν την πολυτέλεια του χρόνου».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ο ΠΦΣ στηρίζει τις σχετικές αποφάσεις των κατά τόπους συλλόγων
Σε διαρκή έρευνα ο οργανισμός φαρμάκων και η αστυνομία






Σχετικά άρθρα

Οι φαρμακοποιοί συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη
Ο ΠΦΣ στηρίζει τις σχετικές αποφάσεις των κατά τόπους συλλόγων
Τιμητική διάκριση για την UCB Ελλάδας και τον Λεωνίδα Ισσόπουλο
Από την πρεσβεία του Βελγίου στην Ελλάδα
Μπαράζ κλοπών στα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης
Ο Σύλλογος ζήτησε από την ΕΛ.ΑΣ. αύξηση περιπολιών
Peifasyn Academy: Νέο webinar για φαρμακοποιούς & βοηθούς φαρμακείου
Με θέμα: «Σύγχρονες προσεγγίσεις για την αντιμετώπιση των εμβοών και του ιλίγγου»