Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Συνάντηση φαρμακαποθηκάριων - Ε.Ο.Φ.

12/3/2008
Προτεραιότητα η διασφάλιση της επάρκειας φαρμάκων στην εγχώρια αγορά
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Στη διασφάλιση της επάρκειας φαρμάκων στην εγχώρια αγορά συμφώνησαν οι εκπρόσωποι του Πανελληνίου Συλλόγου Φαρμακαποθηκάριων (Π.Σ.Φ.), στη συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο του Ε.Ο.Φ. Βασ. Κοντοζαμάνη.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Π.Σ.Φ. Ευρ. Αδάμου, παρά τις καταγγελίες που δέχεται ο κλάδος των φαρμακαποθηκών , κύριο μέλημά τους αποτελεί η κάλυψη των αναγκών σε φάρμακα της ελληνικής αγοράς.

Οι φαρμακαποθηκάριοι ανέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από την εφαρμογή του άρθρου 12 που αφορά τις εξαγωγές και ζήτησαν α) τη μη διαγραφή των ταινιών για τα πολύ χαμηλής τιμής φάρμακα, διαδικασία που είναι χρονοβόρα και πολυέξοδη χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα και β) την αναθεώρηση της απαγόρευσης εξαγωγών προς τις τρίτες χώρες. Πάγιο αίτημα του κλάδου παραμένει τέλος η εκπροσώπησή τους στο Δ.Σ. του Ε.Ο.Φ.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για το εθνικό πρόγραμμα κατά της παχυσαρκίας






Σχετικά άρθρα

ΠΦΣ: 14 εκατ. ευρώ χρωστάει η κυβέρνηση στα φαρμακεία
Για το εθνικό πρόγραμμα κατά της παχυσαρκίας
Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοποιών
Η αναθεώρηση του προγράμματος Σπουδών του Παν. Πατρών είναι αποκλειστική αρμοδιότητα των ακαδημαϊκών του
Απειλές για μηνύσεις «στέλνει» ο ΠΦΣ στη Merck
Λόγω του τρόπου διάθεσης του φαρμάκου με γοναδοτροπίνη αλφα