Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Τέχνη & πολιτισμός

τελευταία νέα

Π. Ζαρογουλίδης: Αποκαλυπτικά συμπεράσματα για τη χρήση στατινών στην Ελλάδα
Αποτυπώνονται σε πρόσφατη Φαρμακοεπιδημιολογική Μελέτη

SOS για βρέφος 4 μηνών

6/9/2013 5:26:40 μμ
Έκτακτη έκκληση από το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo



Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού κάνει έκκληση για ένα μόλις 4 μηνών βρέφος με αλλεργία στο αγελαδινό γάλα που έχει άμεση ανάγκη από το βρεφικό γάλα ALMIRON PEPTI, με κόστος περίπου 22 ευρώ το κουτί των 450γρ. Η ανασφάλιστη και άνεργη μητέρα του το μεγαλώνει μόνη της, αφού ο πατέρας τους έχει εγκαταλείψει. Παρακαλούμε όποιον μπορεί να βοηθήσει και να διαθέσει το συγκεκριμένο βρεφικό γάλα να έρθει σε επαφή μαζί μας.

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού λειτουργεί, με τη βοήθεια και στήριξη του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, από τον Δεκέμβριο του 2011 και μέχρι σήμερα έχει δεχτεί πάνω από 13000 ιατρικές επισκέψεις μέσα σε 21 μήνες. Λειτουργεί εξ ολοκλήρου με την βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος και οι 200 εθελοντές του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς.

Το ιατρείο δεν δέχεται σε καμία περίπτωση χρηματικές δωρεές, παρά μόνο σε είδος και υπηρεσίες, τις οποίες με τη σειρά του προσφέρει στους ασθενείς που έχουν ανάγκη. Οι πολίτες που ζητάνε τη βοήθεια μας προέρχονται από τις πλέον ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και είναι ανασφάλιστοι ή/και άποροι ή/και άνεργοι.


Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 9631950 στις ώρες λειτουργίας του ΜΚΙΕ

E-mail: mkiellinikou@gmail.com

Βlog: mki-ellinikou.blogspot.gr

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Καλεί τους πολίτες να εμπιστεύονται μόνο τον γιατρό τους
Τονίζει ότι είναι παράνομη η χρήση του όρου «φαρμακείο» και επικίνδυνη η ανεξέλεγκτη χορήγηση φαρμάκων






Σχετικά άρθρα

ΑΜΚΕ Κλέων Τσέτης: 6 υποτροφίες & υποστήριξη 4 ερευνητικών έργων του ΕΚΠΑ
Εις μνήμην της Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου
Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ετιμήθη από την Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία
Παρουσία πλήθους εκπροσώπων της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας
Διάβα Τρικάλων: Μικρά παιδιά εκπαιδεύτηκαν στις πρώτες βοήθειες
Μια πρωτοβουλία της ενορίας και της φαρμακοποιού του χωριού Φωτεινής Τάσιου
Συμβούλιο της Ευρώπης: Συγκρότησε δίκτυο ιστορικών φαρμακείων
Προς το παρόν περιλαμβάνει 11 χώρες