Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Siemens Healthineers Ελλάδος: Πιστοποιήθηκε για το εργασιακό της περιβάλλον

28/5/2023 4:22:14 μμ
Από τον οργανισμό Great Place to Work®
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Την πιστοποίηση Great Place to Work® έλαβε για δεύτερη φορά η Siemens Healthineers Ελλάδος, καταλαμβάνοντας επάξια μια θέση μεταξύ των οργανισμών με πιστοποιημένο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα. 

Η σημαντική αυτή διάκριση αποδεικνύει τη σταθερή δέσμευση τα εταιρείας για την καλλιέργεια μιας κουλτούρας υψηλής εμπιστοσύνης, η οποία ενθαρρύνει τη συνεργασία και τη συμμετοχικότητα, ενδυναμώνει σταθερά τους εργαζόμενους και τους καθιστά υπερήφανους για τον οργανισμό που εκπροσωπούν, όπως επιβεβαιώνεται και από το γεγονός πως το 96% των εργαζομένων δήλωσε ότι «κάθε νέος συνάδελφος που εντάσσεται στο δυναμικό της Εταιρείας αισθάνεται αμέσως καλοδεχούμενος».

Ο Δημοσθένης Τζιόλιας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Siemens Healthineers Ελλάδος δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι για την Πιστοποίηση Great Place to Work® 2023, μια διάκριση που λαμβάνουμε για δεύτερη φορά, η οποία αντικατοπτρίζει την ακλόνητη δέσμευσή μας για τη συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας του εργασιακού μας περιβάλλοντος. Αυτό το επίτευγμα ανήκει πρωτίστως στους ίδιους τους ανθρώπους μας, η ικανοποίηση και ευημερία των οποίων ανέδειξε την εταιρεία μας έναν από τους καλύτερους εργασιακούς χώρους στην Ελλάδα. Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες για να τους προσφέρουμε μια ακόμη καλύτερη εργασιακή εμπειρία».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η ψήφισή του συζητείται στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών