Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Siemens Healthineers Ελλάδος: Πιστοποιήθηκε για το εργασιακό της περιβάλλον

28/5/2023 4:22:14 μμ
Από τον οργανισμό Great Place to Work®
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Την πιστοποίηση Great Place to Work® έλαβε για δεύτερη φορά η Siemens Healthineers Ελλάδος, καταλαμβάνοντας επάξια μια θέση μεταξύ των οργανισμών με πιστοποιημένο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα. 

Η σημαντική αυτή διάκριση αποδεικνύει τη σταθερή δέσμευση τα εταιρείας για την καλλιέργεια μιας κουλτούρας υψηλής εμπιστοσύνης, η οποία ενθαρρύνει τη συνεργασία και τη συμμετοχικότητα, ενδυναμώνει σταθερά τους εργαζόμενους και τους καθιστά υπερήφανους για τον οργανισμό που εκπροσωπούν, όπως επιβεβαιώνεται και από το γεγονός πως το 96% των εργαζομένων δήλωσε ότι «κάθε νέος συνάδελφος που εντάσσεται στο δυναμικό της Εταιρείας αισθάνεται αμέσως καλοδεχούμενος».

Ο Δημοσθένης Τζιόλιας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Siemens Healthineers Ελλάδος δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι για την Πιστοποίηση Great Place to Work® 2023, μια διάκριση που λαμβάνουμε για δεύτερη φορά, η οποία αντικατοπτρίζει την ακλόνητη δέσμευσή μας για τη συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας του εργασιακού μας περιβάλλοντος. Αυτό το επίτευγμα ανήκει πρωτίστως στους ίδιους τους ανθρώπους μας, η ικανοποίηση και ευημερία των οποίων ανέδειξε την εταιρεία μας έναν από τους καλύτερους εργασιακούς χώρους στην Ελλάδα. Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες για να τους προσφέρουμε μια ακόμη καλύτερη εργασιακή εμπειρία».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και καλεί για τη διαμόρφωση ενός βιώσιμου μέλλοντος


Σχετικά άρθρα

DEMO: Εισάγει ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα εργασίας
Προσφέρει μηνιαίες αποδοχές με 14 ημέρες εργασίας κατά μέσο όρο
Rosemont Pharmaceutical: Εξαγόρασε την ελληνική εταιρεία Pharma-Data
Για την παροχή υψηλής ποιότητας φαρμάκων προστιθέμενης αξίας
Τ. Τερζής: Πρωταρχικός μας στόχος η ενίσχυση των συνεργασιών μεταξύ των ΣΥ.ΦΑ.
Η κατακερματισμένη αγορά δεν είναι βιώσιμη, δηλώνει ο άρτι εκλεχθείς πρόεδρος του ΣΥ.ΦΑ. Θράκης