Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Τέχνη & πολιτισμός

τελευταία νέα


Σήμερα η συναυλία του MDA Ελλάς για την υποστήριξη του φιλανθρωπικού του έργου

20/9/2023 2:51:21 μμ
Πραγματοποιείται με το διαχρονικό αρωγό τη Lavipharm
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Lavipharm ενώνει τη φωνή της με το Σωματείο MDA Ελλάς, που διοργανώνει μια μοναδική συναυλία με τον κορυφαίο τραγουδοποιό Νίκο Πορτοκάλογλου και την εξαιρετική ερμηνεύτρια Ρένα Μόρφη. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 20 Σεπτεμβρίου (ώρα 21.00) στο Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.


Σκοπός της συναυλίας αποτελεί η υποστήριξη του φιλανθρωπικού έργου του Σωματείου και ειδικότερα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των μελών του με Πλάγια Μυατροφική Σκλήρυνση (ALS). Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη δημιουργία ενός πιλοτικού προγράμματος παροχής κατΆ οίκον ανακουφιστικής φροντίδας, μέσω του οποίου το MDA Ελλάς επιδιώκει να διασφαλίσει τις συνθήκες που προάγουν μια ζωή με ποιότητα και αξιοπρέπεια τόσο για τον ασθενή όσο και για την οικογένειά του.


Η Lavipharm, πιστή στο όραμά της να αναπτύσσει και να προσφέρει σύγχρονες θεραπευτικές επιλογές στους τομείς των φαρμάκων και λύσεων αυτοφροντίδας, που επιτρέπουν στους συνανθρώπους μας να έχουν υγεία και μακροζωϊα, στέκεται αρωγός σε ενέργειες που συμβάλλουν στην ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και βελτίωση της ποιότητας ζωής του σύγχρονου ανθρώπου.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Δήλωση της Ιωάννας Βασιλοπούλου, Head of Customer & Consumer Experience, Pharma PLUS για τη βράβευση στα Best in Pharmacy Awards 2023
Στην εξωνοσοκομειακή αγορά το μερίδιό της αυξήθηκε κατά 45% την τελευταία 5ετία


Σχετικά άρθρα

«Ηρωικές μέρες»: Το νέο μυθιστόρημα από τον φαρμακοποιό Μανόλη Μελισσουργάκη
Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου
ΕΕΣ: Διοργανώνει μεγάλη συναυλία για το περιβάλλον στο Ηρώδειο
Με τη συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων καλλιτεχνών
«Οι Ιατρικές Επιστημονικές Εταιρείες στην Ελλάδα»
Νέα έκδοση από το Health Daily και την BOUSSIAS Media
Φαρμακείο - γκαλερί στην Κυψέλη
Φιλοξενεί κεραμικά έργα με φαρμακευτικά είδη