Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Servier: Θα ιδρύσει νέο ερευνητικό κέντρο στο Παρίσι

26/6/2019 4:34:04 μμ
Θέλει να επενδύσει σε τελευταίας γενιάς φάρμακα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Servier ξεκινά το χτίσιμο νέων εγκαταστάσεων για το Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης (R&D) στο Παρίσι, το οποίο θα αποτελέσει το νέο κέντρο ερευνών του Ομίλου, με στόχο να ενισχύσει τον τομέα των καινοτόμων φαρμάκων της.

Στο νέο ερευνητικό κέντρο, στο οποίο θα μεταφερθούν 600 ερευνητές από τις άλλες τέσσερις εγκαταστάσεις της εταιρείας, θα συγκεντρωθούν όλες οι ερευνητικές δραστηριότητες της Servier στη Γαλλία μέχρι το 2022.

Η Servier σχεδιάζει να προχωρήσει σε συνεργασίες και με άλλους επιστημονικούς οργανισμούς, πάντα με επίκεντρο την καινοτομία.

Ο Olivier Laureau, πρόεδρος της Servier, δήλωσε:
«Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια τοποθετούμε το θεμέλιο λίθο του μελλοντικού Ινστιτούτου Ερευνών Paris-Saclay. Πρόκειται για μια κίνηση - ορόσημο της συνεχούς δέσμευσης της εταιρείας στην ανακάλυψη καινοτόμων θεραπευτικών λύσεων για τους ασθενείς. Συγκεντρώνοντας όλες τις ερευνητικές δραστηριότητες των τεσσάρων γαλλικών μας εγκαταστάσεων σε ένα μοναδικό και σύγχρονο κέντρο, ο όμιλος Servier θα προσελκύσει ερευνητές από όλο τον κόσμο».

Η Servier είναι η δεύτερη μεγαλύτερη φαρμακοβιομηχανία της Γαλλίας, μετά τη Sanofi, και το τελευταίο διάστημα δοκιμάζει να ξεφύγει από τους παραδοσιακούς τομείς ενδιαφέροντός της, επενδύοντας σε τελευταίας γενιάς φάρμακα, όπως τα CAR-T φάρμακα κατά του καρκίνου.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στόχος η απρόσκοπτη τροφοδοσία των κρατών μελών σε φαρμακευτικά προϊόντα
Η νέα ρύθμιση αφορά και τα φάρμακα αδυνατίσματος






Σχετικά άρθρα

Οι στρατηγικές εμβολιασμού στα φαρμακεία το θέμα Συνόδου στη Χάγη
Διοργανώνεται από τη Διεθνή Φαρμακευτική Ομοσπονδία (FIP)
Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί