Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


ΣΕΙΒ: Θετικό αποτύπωμα σε υγειονομικό, οικονομικό-επιχειρηματικό και κοινωνικό επίπεδο

26/1/2024 3:41:20 πμ
Με τη συνεισφορά και υπεραξία του κλάδου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ιατρικών & Βιοτεχνολογικών προϊόντων (Σ.Ε.Ι.Β.), ο πρόεδρος του Δ.Σ., Δημήτριος Νίκας αναφέρθηκε στην πολλαπλή και διαχρονική προσφορά του κλάδου των Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων (Ι/Π) στην υγεία, την επιχειρηματικότητα, την οικονομία και την κοινωνία, επισημαίνοντας τη συμβολή του στη Δημόσια Υγεία και στη διατήρηση της ποιότητας ζωής. 


Τόνισε δε πως «Στόχος του ΣΕΙΒ και το 2024 είναι να ενισχύσει το ρόλο του και να αναδείξει περαιτέρω το αποτύπωμα του κλάδου στη χώρα μας και παράλληλα να συνεχίσει με τεκμηριωμένες προτάσεις προς τα υπ. Υγείας και Οικονομικών, να προτείνει λύσεις για τα σημαντικά ζητήματα που καθυστερούν τον μετασχηματισμό του συστήματος υγείας και τη διαμόρφωση ενός νέου, αξιόπιστου και βιώσιμου περιβάλλοντος».


Αναφερόμενος στις ευκαιρίες αλλά και στις προκλήσεις για τις εταιρείες των Ι/Π είπε ότι: «Η δυναμική και οι προοπτικές ανάπτυξης της αγοράς των ιατρικών και βιοτεχνολογικών προϊόντων στην Ελλάδα είναι σημαντικές, προϋποθέτουν όμως δημιουργικό διάλογο και καλή συνεργασία των εμπλεκόμενων μερών, με στόχο την επίλυση επιτέλους των χρόνιων προβλημάτων που εμποδίζουν την ανάπτυξη και την είσοδο νέων ποιοτικών και αξιόπιστων τεχνολογιών στη χώρα μας».


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της πολιτείας, θεσμικών και ακαδημαϊκών φορέων, του κλάδου της υγείας και μέλη του Συνδέσμου.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η ψήφισή του συζητείται στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας






Σχετικά άρθρα

Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ και ΒΙΑΝΕΞ θωρακίζουν τον Έλληνα φαρμακοποιό
Αναδεικνύοντας τον επιστημονικό του ρόλο και τη συμβολή του στη βελτίωση της υγείας
Ολοκληρώθηκαν τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2024
Απονεμήθηκαν και δύο ειδικά βραβεία «αριστίνδην»
Lavipharm: Ολοκληρώνεται η νέα γραμμή παραγωγής διαδερμικών συστημάτων
Μια κατηγορία προϊόντων με αυξημένη ζήτηση
Πρόεδρος του ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης ο Γ.Κ. Κιοσές
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.