Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Τέχνη & πολιτισμός

Σε επανάληψη το ντοκιμαντέρ «θανατηφόρα ψεύτικα φάρμακα»

1/8/2017 1:21:35 μμ
Απόψε το βράδυ στην ΕΡΤ1
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Σε επανάληψη μπορούν να δουν απόψε οι τηλεθεατές το ντοκιμαντέρ «θανατηφόρα ψεύτικα φάρμακα» (Lethal fake medicine),παραγωγής Δανίας 2016.

Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στην ΕΡΤ1, την Τρίτη 1 Αυγούστου 2017 και ώρα 23:00.


Τα ψεύτικα φάρμακα σκοτώνουν μισό εκατομμύριο ανθρώπους τον χρόνο. Αυτή η εγκληματική δραστηριότητα, η οποία έχει αποκτήσει πολύ μεγάλες διαστάσεις διεθνώς αποφέροντας τεράστια κέρδη, δεν είναι καθόλου εύκολο να καταπολεμηθεί. Με το ίντερνετ είναι τέτοια η εξάπλωση που ο κίνδυνος πλέον για τη δημόσια υγεία είναι μεγάλος.


Σε αυτό το συναρπαστικό ντοκιμαντέρ θα δείτε τους επαγγελματίες που αγωνίζονται εναντίον αυτού του εγκληματικού εμπορίου, αλλά και την οικογένεια μίας καρκινοπαθούς στην Αμερική, η οποία πέθανε διότι στην κλινική του γιατρού που γνώριζαν και εμπιστεύονταν, αντί για φάρμακα, έδιναν στη γυναίκα μούχλα και νερό.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Συμβάλλει στην ανακαίνιση του Πανεπιστημιακού Αμφιθεάτρου της Οδοντιατρικής Σχολής ΑΠΘ
Καταγγελία του Φ.Σ. Πέλλας στον ΕΟΦ






Σχετικά άρθρα

Φ.Σ. Θεσσαλονίκης: Στηρίζει το 67ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της πόλης
Τα φαρμακεία καλούνται να αναρτήσουν αφίσες στις βιτρίνες τους
ΑΜΚΕ Κλέων Τσέτης: 6 υποτροφίες & υποστήριξη 4 ερευνητικών έργων του ΕΚΠΑ
Εις μνήμην της Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου
Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ετιμήθη από την Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία
Παρουσία πλήθους εκπροσώπων της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας
Διάβα Τρικάλων: Μικρά παιδιά εκπαιδεύτηκαν στις πρώτες βοήθειες
Μια πρωτοβουλία της ενορίας και της φαρμακοποιού του χωριού Φωτεινής Τάσιου